Αντίπαλοι την Τετάρτη Νικόπολη και ΠΑΟΚ Κ16

Metrosport Team23 Ιανουαρίου 2022

Η Νικόπολη αν και έχανε με 2-3 νίκησε τη Δάφνη Ακροποτάμου με 7-3 και πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ Κ16.

Ο Κώστας Κόνου τόνισε: «Ηταν ένα µάθηµα για εµάς για τη συνέχεια, να µην υποτιµάµε κανένα αντίπαλο. Το πρώτο ηµίχρονο ήταν το χειρότερο που κάναµε από την  αρχή της περιόδου και βρεθήκαµε να χάνουµε µε 2-3. Στο δεύτερο παίξαµε όπως έπρεπε να παίξουµε και νικήσαµε µε 7-3. Η συνέχεια από εδώ και πέρα θα είναι δύσκολη». Στην αντίπερα όχθη η ∆άφνη έπαιξε µε πολλές απουσίες. Στο δεύτερο ηµίχρονο δεν άντεξε και γνώρισε την ήττα».
Την Τετάρτη για μια θέση στους οχτώ του κυπέλλου της ΕΠΣΜ θα παίξουν στην Ηλιούπολη Νικόπολη-ΠΑΟΚ Κ16.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Κ16 Ηλίας Γαλανόπουλος στην ΕΤ3 μετά τον αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Θ. όπου η ομάδα του νίκησε με 2-1  δήλωσε: «Ηταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Και οι δύο οµάδες πρόσφεραν ότι είχαν να δώσουν µέσα στο γήπεδο. Θα µπορούσαµε να το τελειώσουµε νωρίτερα το παιχνίδι. Κινδυνεύσαµε λίγο στο τέλος, αλλά τελικά επικράτησε ο καλύτερος. Οι στόχοι αυτοί της οµάδας είναι µακροπρόθεσµοι. Αυτό που µας ενδιαφέρει είναι αυτοί οι παίκτες να έτοιµοι για τη µεγάλη οµάδα του ΠΑΟΚ και το επαγγελµατικό ποδόσφαιρο

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.