Τώρα καταλαβαίνει κανείς γιατί ο Μπότο κοστολόγησε 15 εκατ. ευρώ τον Κουλιεράκη

Κώστας Πετρωτός02 Δεκεμβρίου 2022

Οι Γερμανοί γράφουν σε καθημερινή βάση πλέον για το ενδιαφέρον της Γκλάντμπαχ για τον Κώστα Κουλιεράκη. Χθες, ειδικότερα, η ιστοσελίδα “sport-90.de” έκανε λόγο ουκ ολίγες φορές που σκάουτερ της γερμανικής ομάδας βρέθηκε σε παιχνίδι του ΠΑΟΚ για να τον παρακολουθήσει και, μάλιστα, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα, εντυπωσιάστηκε από τις επιδόσεις του.


Στο κείμενο υπογραμμίζεται με έντονα γράμματα η καθιέρωσή του ως βασικός, αλλά και το βάπτισμα του πυρός που έχει πάρε στην Εθνική ομάδα. Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι σύμφωνα με όσα αναφέρει ο συντάκτης του κειμένου, η Γκλάντμπαχ εκτιμά ότι για να αγοράσει τα δικαιώματα του Κουλιεράκη που έχει συμβόλαιο ως το 2025 με τον ΠΑΟΚ θα πρέπει να καταβάλει τρία εκατομμύρια ευρώ.

Εδώ είναι που το μυαλό εκείνων που παρακολουθούν την εξέλιξη και τα νέα γύρω από τον Κουλιεράκη πάει σε εκείνη την ημέρα που από την Ολλανδία ο ΠΑΟΚ ενημέρωνε πως ο Ζοσέ Μπότο δέχθηκε κρούση από ομάδες της Μπουντεσλίγκα για τον Χανιώτη αμυντικό και απάντησε ότι ο ΠΑΟΚ τον κοστολογεί με 15 εκατομμύρια ευρώ. Ήθελε με αυτό τον τρόπο να δείξει πόσο σημαντικό θεωρούν τον νεαρό αμυντικό στον ΠΑΟΚ και πόσο ψηλά εκτιμούν ότι μπορεί να φτάσει.

Προφανώς η διαφορά μεταξύ του ποσού που ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ όρισε ως τιμή που κοστολογείται ο “Κούλιε” και του ποσού που αναφέρουν οι Γερμανοί ότι θέλει να δώσει η Γκλάντμπαχ είναι μεγάλη. Και με αυτή την πολιτική του ΠΑΟΚ απλώνεται και μία ασπίδα γύρω από τον νεαρό.

Ωστόσο, πάντα το βασικό ζητούμενο σε μία τέτοια περίπτωση θα είναι να μην πάρουν τα μυαλά του αέρα και να παραμείνει συγκεντρωμένος στην δουλειά και το πώς θα είναι έτοιμος στους αγώνες, μειώνοντας τα λάθη απειρίας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.