Τοπουζίδης: «Θα δώσουμε το 200% για να ανεβάσουμε το Φίλυρο στην Α1»

Δημήτρης Καλαϊτζής14 Μαρτίου 2023

Φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην ευρεία νίκη της ΑΕ Φιλύρου επί της Νικόπολης με 3-0 έβαλε ο Νίκος Τοπουζίδης. 

Ο 22χρονος αμυντικός μέσος με δύο γκολ σφράγισε το τρίποντο της ομάδας του που την έφερε στην πρώτη θέση των πλέι οφ και το αβαντάζ των τριών βαθμών από το δεύτερο της βαθμολογίας, Ιάσονα Αυγής. 


Ο Τοπουζίδης μίλησε αποκλειστικά στο metrosport.gr και τόνισε ότι άπαντες στον σύλλογο θα δώσουν τα πάντα ώστε η ΑΕ Φιλύρου να βρεθεί στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΜ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τα δύο γκολ που πέτυχα, αλλά πιο χαρούμενος που η ομάδα μπαίνει ως πρώτη στα πλέι οφ ανόδου. Μπορεί αρκετοί να μην μας υπολόγιζαν και να μην μας πίστευαν στην αρχή της χρονιάς για το τι μπορούμε να πετύχουμε ως ομάδα στο Πρωτάθλημα, αλλά εμείς τους διαψεύσαμε πανηγυρικά μέσα στο γήπεδο. Η πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια αποτυπώνει πλήρως τη δουλειά που έχουμε κάνει άπαντες στον σύλλογο από την αρχή της προετοιμασίας το καλοκαίρι. Απομένουν έξι ακόμα τελικοί και θα δώσουμε το 200% για να ανεβάσουμε το Φίλυρο στην Α1. Μαζί με τον κόσμο μας που φέτος η παρουσία του ήταν καταλυτική ευελπιστούμε στο τέλος όλοι μαζί να γράψουμε ιστορία».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.