Η Αστραπή Μεσαίου πέτυχε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί των Λύκων με 4-2 για το πρωτάθλημα της Β κατηγορίας της ΕΠΣ Μακεδονίας.
Ο Γιώργος Τοπουζίδης για την επιτυχία της Αστραπής η οποία πλέον είναι τρίτη ανέφερε: «Η ομάδα έκανε μια πολύ μεγάλη νίκη εκτός έδρας με 2-4.
Η διοίκηση, οι παίκτες και οι προπονητές, την αφιερώνουμε σε ένα παιδί που φόρεσε την φανέλα της ομάδας μας. Kαλό παράδεισο Γκίο. Εφυγες πολύ νωρίς φίλε μας»
Ακόμη ανέφερε: «Μια καταπληκτική βδομάδα πέρασε με αυτά τα παιδιά και το χωριό. Αυτά τα παιδιά με τιμάνε πολύ. Και τρόφιμα την Πέμπτη μαζέψαμε και στο παιχνίδι έκαναν κατάθεση ψυχής μέσα στην έδρα ίσως μιας από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου. Ενα τρελό τρένο εδώ και ενάμιση μήνα η ομάδα μας. Το κυριότερο είναι ότι το χαιρόμαστε όλοι μας. Μια ομάδα με μέταλλο. Λόγω καθαρά χρόνου δεν ξέρω πως θα καταφέρω να βρω χρόνο να συνεχίσω και του χρόνου αλλά για την ώρα συγχαρητήρια σε όλους. Οι Πόντιοι δεν χαρίζονται πότε και πουθενά. Σας ευχαριστώ που με κάνατε να αγάπησω το ποδόσφαιρο και πάλι»
Προτείνουμε
-
Επίσημο: Ο Γκριεζμάν μετακομίζει στο MLS και στην Ορλάντο Σίτι 24 Μαρτίου 2026
-
Κύπελλο Ελλάδας: Τα εισιτήρια του ΟΦΗ για τον τελικό με τον ΠΑΟΚ 24 Μαρτίου 2026
-
Το τελευταίο «αντίο» στον Γιώργο Μπουντοβίνο 24 Μαρτίου 2026
-
Γρηγορίου: Με τον Άρη το 2ο χειρότερο ξεκίνημα της καριέρας του 24 Μαρτίου 2026
-
Βασίλης Καρράς: Συγκινεί το νέο του τραγούδι 24 Μαρτίου 2026
-
Χάιδω: «Ο Ηρακλής μού δίνει δύναμη να ζω» 24 Μαρτίου 2026
-
Έβερτον: «Οδηγός» η έδρα για το ευρωπαϊκό εισιτήριο 24 Μαρτίου 2026