Τοπαλίδης: «Θα έβαζα από την αρχή βασικό τον Κωνσταντέλια»

Metrosport Team21 Μαρτίου 2023

Η Εθνική μας ομάδα ρίχνεται στη μάχη των προκριματών του Euro 2024 και ο Γιάννης Τοπαλίδης έκανε τη δική του εκτίμηση για το τι μπορεί να κάνει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Ο επί σειρά ετών συνεργάτης του Ότο Ρεχάγκελ αναφέρθηκε και στον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Γιάννη Κωνσταντέλια, τονίζοντας ότι θα τον έβαζε από την αρχή βασικό στη γαλανόλευκη.  

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95,5: «Η Εθνική ομάδα για πολλά χρόνια είχε μια πορεία κακή, αυτή τη φορά όμως βλέποντας και τα ματς στο Nations League, η εικόνα ήταν θετική, αλλά αντιμετωπίσαμε αδύναμες ομάδες. Τώρα, με τις ομάδες που έχουμε στον όμιλό μας θα δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Μπροστά μας έχουμε δύο μεγαθήρια Γαλλία και Ολλανδία. 

Είναι μία πρόκληση να δείξουμε τη δική μας αξία και αν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε απέναντι σε τόσο μεγάλες ομάδες. Ο Φορτούνης όταν έπαιξε την πρώτη του χρονιά στη Γερμανία ήταν ο καλύτερος παίκτης στον αγωνιστικό χώρο, αλλά μετά δεν το έδειξε αυτό. 

Όσον αφορά τον Κωνσταντέλια μιλάμε για ένα πολύ μεγάλο ταλέντο. Και οι δύο παίκτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη βασική ενδεκάδα, αλλά αυτό θα παίξει ρόλο και από τον αντίπαλο που έχεις απέναντί σου. Ο Κωνσταντέλιας το ταλέντο του το έχει δείξει στην Ελλάδα, αλλά θα φανεί τώρα σ΄ αυτά τα παιχνίδια της Εθνικής πόσο μπορεί να ανταποκριθεί. 

Ο Ρεχάγκελ ήταν πιο προσεκτικός με τα νέα παιδιά. Με αυτά που έχει δείξει ο Κωνσταντέλιας μπορεί από την αρχή να πάρει χρόνο από τον Πογέτ. Εγώ θα τον έβαζα βασικό με το Γιβραλτάρ. Το σύστημα που θα χρησιμοποιεί ο προπονητής στις αναμετρήσεις των προκριματικών εξαρτάται καθαρά το ποια ομάδα θα έχεις να αντιμετωπίσεις. Δεν μπορείς να βάλεις τους ίδιους που θα βάλεις με το Γιβραλτάρ σε όλα τα ματς».

Για τη μάχη του τίτλου στη Super League 1: «Μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού θα κριθεί ο τίτλος στην Ελλάδα, παρότι στην αρχή δεν με έπειθε ο Παναθηναϊκός. Ο ΠΑΟΚ περίμενα να είναι πιο κοντά στην κορυφή'».  

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.