Τοπαλίδης: «Επιβλητικός ο ΠΑΟΚ, επίτευγμα η νίκη επί της Άιντραχτ»

Metrosport Team01 Δεκεμβρίου 2023

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Άιντραχτ και την ήττα του Ολυμπιακού στη Γερμανία μίλησε ο Γιάννης Τοπαλίδης στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ: «Έχει επιβλητική παρουσία ο ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα. Πίστευα ότι μπορεί να κερδίσει ή να πάρει ισοπαλία. Κέρδισε σε μια έδρα που θεωρείται μια από τις πιο δυνατές στη Γερμανία. Είναι ένα μεγάλο επίτευγμα. Έχει μια καλή ομαδική λειτουργία. Ο ΠΑΟΚ έχει καλή εικόνα και με πείθει σαν ομάδα στον αγωνιστικό χώρο».

Για την ήττα του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός δεν είναι καλός. Δεν πίστευα ότι θα χάσει 5-0 αλλά πίστευα ότι θα χάσει. Ήταν εύκολα τα γκολ που δέχθηκε. Έχασε από τον ΠΑΟΚ 4-0 και θα μπορούσε να είναι 6-0. Είναι σε κακή κατάσταση ο Ολυμπιακός. Δεν μου λέει ότι κερδίζει υποδεέστερες ομάδες».

Για την Άιντραχτ: «Η Άιντραχτ δεν πάει καλά στο πρωτάθλημα και πίστευα ότι θα έχουν πρόβλημα όταν έχασαν τον καλύτερο τους επιθετικό. Δεν είναι αυτή που ήταν ένα με δύο χρόνια πριν. Πίστευα από την αρχή της σεζόν ότι ο προπονητής δεν θα βγάλει τη χρονιά». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.