Top Chef: Ο παρουσιαστής που θέλει και τον «χρυσώνει» ο Ατζούν!

Metrosport Team05 Αυγούστου 2021

Το Top Chef θα ξεκινήσει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν στον ΣΚΑΪ και ο τηλεοπτικός παραγωγός, Ατζούν Ιλίτζαλι, έχει ήδη εντοπίσει τον παρουσιαστή που θέλει διακαώς.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον τραγουδιστή, Δημήτρη Σταρόβα, με τον ίδιο μέχρι στιγμής να είναι αρκετά θετικός στην πρόταση.

Ο τραγουδιστής και ηθοποιός έχει πολύ καλή σχέση με την κουζίνα, με συνταγές στο κανάλι του στο YouTube και παλιότερα παρουσίαζε στην ΕΡΤ3 την εκπομπή «Νηστικό αρκούδι».

Το έπαθλο του νικητή

Το νέο φιλόδοξο μαγειρικό ριάλιτι αναμένεται να ενταχθεί στο καθημερινό πρόγραμμα με συναρπαστικές δοκιμασίες, απρόβλεπτες αποστολές και εντυπωσιακά πιάτα. Καταξιωμένοι κριτές έρχονται για να αναζητήσουν τον Έλληνα Top Chef στο πιο ανατρεπτικό και απαιτητικό show μαγειρικής.

Το έπαθλο μάλιστα ανέρχεται στις 100.000 ευρώ σε συνδυασμό με μεγάλη συνεργασία του νικητή με εστιατόριο σε Ελλάδα ή στο εξωτερικό που θα έχει αστέρια Michelin.

Μέσα στον επόμενο μήνα θα ξεκινήσουν και τα γυρίσματα ενώ πρόκειται να παιχτεί στη τηλεόραση στο πρώτο μισό της σεζόν.

Το Top Chef έχουν παρακολουθήσει 200 εκατομμύρια τηλεθεατές σε περισσότερες από 200 χώρες προβολής. Το ακολουθούν 3,8 εκατομμύρια followers παγκοσμίως στα social media ενώ έχει κερδίσει 30 υποψηφιότητες στα Βραβεία Emmy!

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

Ο ΣΚΑΪ με επίσημη ανακοίνωση προανήγγειλε το Top Chef που έρχεται έχοντας κερδίσει εκατομμύρια τηλεθεατών σε πάνω από 200 χώρες:

«200 εκατομμύρια τηλεθεατές σε περισσότερες από 200 χώρες προβολής

3,8 εκατομμύρια followers παγκοσμίως στα social media

30 υποψηφιότητες στα Βραβεία Emmy

Συναρπαστικές δοκιμασίες, απρόβλεπτες αποστολές και εντυπωσιακά πιάτα.

Καταξιωμένοι κριτές αναζητούν τον Έλληνα Top Chef στο πιο ανατρεπτικό και απαιτητικό show μαγειρικής».

Πηγή: Υouweekly.gr

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.