Τόνι Γκονζάλεζ και Χαβίτο σχολιάζουν το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης

Metrosport Team26 Νοεμβρίου 2021

Οι Τόνι Γκονζάλεζ και Φραντσίσκο Χαβίτο που φόρεσαν τις φανέλες του ΠΑΟΚ και του Άρη, αντίστοιχα, φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» στο Metropolis 95,5 και μίλησαν για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης  για την 11η αγωνιστική της Super League 1.

Αναλυτικά όσα είπαν

Με ποιο ντέρμπι της Ισπανίας συγκρίνει το ντέρμπι Θεσσαλονίκης:

Γκονζάλεζ: «Επειδή είναι δύο ομάδες που είναι στην ίδια πόλη θα μπορούσα να το συγκρίνω με το Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης ή Μπαρτσελόνα-Εσπανιόλ, λόγω έντασης και πάθους θα το συγκρίνω με το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα». 

Χαβίτο: «Και εγώ με το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα θα το παρομοίαζα, δεν το παρακολουθεί τόσος κόσμος αλλά το ζουν στη Θεσσαλονίκη όπως το el classicο. Και έχει και παραπάνω σημασία, είναι ο αγώνας της χρονιάς». 

Αν επηρεάζονται οι ομάδες με τα προηγούμενα αποτελέσματά τους, Γκονζάλεζ: «Όταν αγωνίζεσαι σε τέτοια παιχνίδια τα αφήνεις όλα στην άκρη. Από την αρχή της εβδομάδας νιώθεις τον παλμό της πόλης, σου μιλάνε για αυτό, το αντιλαμβάνεσαι και από τους δημοσιογράφους. Θα είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και με πολύ ένταση, παρά τα αρνητικά αποτελέσματα που είχαν οι δύο ομάδες στο πρωτάθλημα».

Αν επηρεάζονται οι ομάδες με τα προηγούμενα αποτελέσματά τους, Χαβίτο: «Επηρεάζει ψυχολογικά. Αυτός ο αγώνας είναι σαν τελικός και θα τον κερδίσεις αυτός που είναι καλύτερα εκείνη την ημέρα, δεν παίζει ρόλο η βαθμολογική θέση που έχεις πριν την αναμέτρηση. Αν έχεις αρνητικά αποτελέσματα πριν το ντέρμπι η πίεση έρχεται από τον κόσμο».

Για το συναίσθημα να σκοράρεις στο γήπεδο του αντιπάλου, Χαβίτο: «Είναι φανταστικό το συναίσθημα. Το να κερδίσεις μέσα στην Τούμπα, που είναι δύσκολο, και ειδικά με δικό σου γκολ είναι απίστευτο, ήταν καταπληκτική βραδιά».

Ποιοι τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ που μπορούν να σκοράρουν, Γκονζάλεζ: «Ας σκοράρει οποιοσδήποτε και ας κερδίσει ο ΠΑΟΚ. Οι πιο πιθανοί είναι ο Άκπομ και Σφιντέρσκι που βρίσκονται πιο κοντά στην περιοχή, αλλά και από τα στημένα μπορεί να μπει γκολ». 

Για το παράπονο του κόσμου για τους επιθετικούς του ΠΑΟΚ, Γκονζάλεζ: «Υπάρχουν και περίοδοι στο κόσμο του ποδοσφαίρου που να μην μπαίνει τίποτα και μετά να μπαίνουν τα γκολ με το αυτί. Θα έρθουν τα γκολ, το δύσκολο στο ποδόσφαιρο είναι να δημιουργείς και να βρίσκεσαι κοντά στην αντίπαλη περιοχή και να μη αφήνεις τον αντίπαλο να βγει εύκολα με την μπάλα». 

Για το πρόβλημα του Άρη στο γκολ, Χαβίτο: «Μπορεί να έχεις μια περίοδο που βάζεις 5-6 γκολ και άλλη να μην βάζεις γκολ με τίποτα. Ο Καμαρά παίζει πολύ στα πλάγια για να βοηθήσει την ομάδα και δεν βρίσκεται στην περιοχή».

Για την πρόβλεψη του ντέρμπι: Γκονζάλεζ: «3-0 υπέρ του ΠΑΟΚ», Χχαβίτο: «0-1 υπέρ του Άρη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.