Τόνι Γκονζάλες: «Ο Λουτσέσκου είναι ο κατάλληλος για να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στα μεγάλα σαλόνια»

Metrosport Team09 Φεβρουαρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Τόνι Γκονζάλες σχολιάζοντας όλες τις εκφάνσεις της «ασπρόμαυρης» επικαιρότητας. Μεταξύ άλλων στάθηκε στην ανανέωση των συμβολαίων του Ραζβάν Λουτσέσκου αλλά και άλλων βασικών παικτών της ομάδας, το επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ ενώ παράλληλα «διάλεξε» ανάμεσα στους τρεις φορ που διαθέτει η ομάδα.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: Αρχικά, για την ανανέωση συμβολαίου του Ραζβάν Λουτσέκσου, είπε: «Πολύ θετική είδηση. Θεωρώ ότι ο Λουτσέσκοτυ έχει βρει το κουμπί, έχει διαμορφώσει μια ομάδα που την θαυμάζουν όλοι αυτοί που αγαπάνε το ποδόσφαιρο. Είναι ο κατάλληλος άνθρωπος ώστε ο ΠΑΟΚ να κάνει το επόμενο βήμα και να τον οδηγήσει στα μεγάλα σαλόνια του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν κάποιος μπορεί να το καταφέρει αυτό είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου. 

Έλειπε η σταθερότητα από την ομάδα και τώρα την βρήκαμε. Μακάρι αυτά τα 3 χρόνια του συμβολαίου του να γίνουν και άλλα 3, αυτό θα δείχνει ότι όλοι είμαστε ευχαριστημένοι μαζί του».

Για τις άλλες ελληνικές ομάδες που αλλάζουν συνεχώς προπονητές: «Στην Ελλάδα δεν υπάρχει υπομονή, θέλουν άμεσα αποτελέσματα. Ο Σάντος και ο Φερέιρα έκαναν καριέρα μετά τον ΠΑΟΚ. Έλειπε η υπομονή. Βρήκαμε όμως και μια σταθερή βάση με τον Σαββίδη, που άκουγε πάντα τα θέλω το Λουτσέσκου, για να χτίσει αυτή την ομάδα που έφτιαξε τώρα. Επίσης, είναι πολύ θετικό που βγαίνουν νέα ταλέντα, είναι κάτι πολύ σπάνιο. 

Η σταθερότητα είναι το κλειδί, το έχουν αποδείξει και στην Αγγλία με πολλούς προπονητές, Βλέπεις ότι οι προπονητές δίνουν σταθερότητα, ακόμη και αν μια χρονιά δεν είναι επιτυχημένη. Είναι πιο εύκολο να αλλάξεις προπονητή παρά 20 παίκτες. Αλλά είναι πολύ δύσκολο να καταλάβεις την φιλοσοφία του προπονητή».

Για το επερχόμενο ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΆΕΚ: «Θα είναι ένα παιχνίδι που είναι ντέρμπι. Δεν θέλω να πω τίποτα. Είναι το τελευταίο παιχνίδι χωρίς κόσμο. Πιστεύω με την μέχρι τώρα πορεία θα φύγουμε νικητές. Πιστεύω πως αυτοί (της ΑΕΚ) πρέπει να μας προσέξουν. Ο Ραζβάν πρέπει να συγκεντρώσει την ομάδα του και να προσέξει την επίθεση και τα στημένα της ΑΕΚ. Πιστεύω ότι οι άλλε ομάδες στήνονται με βάση τα πλάνα το Ραζβάν».

Για το αν μπορεί να ξεχωρίσει κάποιον παίκτη: «Όλοι, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανέναν. Για αυτό βρισκόμαστε σε αυτό το σημείο. Όλοι προσφέρουν!».

Για τις ανανεώσεις συμβολαίων παικτών, όπως ο Τάισον και ο Μουργκ: «Δείχνει σταθερότητα και καλή δουλειά από όλε τις πλευρές. Στο μέλλον μπορείς να προσθέσεις κάποιες πινελιές, αλλά το σημαντικό είναι να κρατάς τον κορμό και την φιλοσοφία. Άλλο να αλλάξεις 2-3 και άλλο 7-8».

Τέλος, ανάμεσα στους τρεις φορ του ΠΑΟΚ, Μπράντον Τόμας, Στέφανο Τζίμα και Αλί Σαμάτα, διάλεξε τον πρώτο, λέγοντας: «Όλοι έχουν δείξει ότι το έχουν αλλά θα τραβήξω προς την χώρα μου και θα στηρίξω τον Μπράντον. Έγινε πρώτος σκόρερ πέρυσι χωρίς να έχει πολύ χρόνο συμμετοχής».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.