Τόνι Γκονζάλες για Μαξίμοβιτς: «Mπορεί να κάνει τη διαφορά»

Metrosport Team15 Αυγούστου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Τόνι Γκονζάλες, με τον Ισπανό άλλοτε ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ να μιλάει αναφορικά με την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ, την επιλογή του Αλί Σαμάτα για την κορυφή της επίθεσης αλλά και τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς τον οποίο παρακολούθησε στην αναμέτρηση της Χετάφε με αντίπαλο τη Μπαρτσελόνα.

Αρχικά ανέφερε : «Ο ΠΑΟΚ φάνηκε να έχει θέματα με κλειστές άμυνες και αν δεν είναι ο Κωνσταντέλιας έχει θέμα στη δημιουργία και όταν φτάνει στα 3/4 του γηπέδου φαίνεται πως έχει θέματα. Ωστόσο είναι ακόμα προετοιμασία για την ομάδα και χρειάζεται χρόνο για να δείξει αυτό που πραγματικά μπορεί εντός του αγωνιστικού χώρου».

Ενώ πρόσθεσε: «Είναι διαφορετικό παιχνίδι, υπάρχει και ο κόσμος, αλλά δεν παίζουν στον αγωνιστικό χώρο. Είναι 11 Vs 11 και ο προπονητής ξέρει καλύτερα, αλλά νομίζω ότι χρειάζεται να αλλάξει κάτι γιατί όπως είπαμε η ομάδα έχει θέμα στο γκολ και με κλειστές άμυνες. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει εκτελεστή όπως ο Πρίγιοβιτς στο ψηλό παιχνίδι , για αυτό θα ήταν καλό να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό που μπορεί να του δώσει λύσεις».

Για τον Μαξίμοβιτς: «Είναι ένας έτοιμος ποδοσφαιριστής , μπορεί να βοηθήσει πολύ στον ΠΑΟΚ , ένας παίκτης που παίζει βασικός στην Primera Division , σίγουρα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Το χθεσινό παιχνίδι δεν ήταν αντιπροσωπευτικό για το στυλ παιχνιδιού του , γιατί είχε πιο πολύ αμυντική προσέγγιση και όχι δημιουργικά στοιχεία».

Ενώ για τον στόχο της Ευρώπης για τον ΠΑΟΚ, ανέφερε: «Το κίνητρο της Ευρώπης είναι διαφορετικό ακόμα και για παίκτες που θα ήθελε να αποκτήσει η ομάδα, γιατί θα ξέρει ότι μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχει σίγουρα αναμετρήσεις και αυτό θα του δώσει ένα επιπλέον κίνητρο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.