Τόνι Γκονζάλες: «Είναι στα χέρια του ΠΑΟΚ ο τίτλος»

Metrosport Team21 Μαρτίου 2023

Για την περίπτωση του Μπράντον Τόμας, τους πιτσιρικάδες του Δικεφάλου και τη μάχη του τίτλου μίλησε ο Τόνι Γκονζάλες στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για ανανέωση Μπράντον Τόμας: «Είναι θετικό και για τον παίκτη και για τον ΠΑΟΚ. Ο Μπράντον δέχθηκε κριτική αλλά με δουλειά άλλαξε. Η θέση στην επιθετική γραμμή είναι στιγμές. Είμαι ικανοποιημένος από την παρουσία του. Ήξερα τις δυνατότητες του, πιστεύω ότι με υπομονή και δουλειά γίνονται τα πάντα».

Για το αν ειναι αρκετοί οι τρεις πιτσιρικάδες για τον ΠΑΟΚ: «Οι αμυντικές γραμμές στην Ελλάδα είναι βαριά κορμιά και αυτό το εκμεταλλεύται με καλές και γρήγορες μπαλιές. Εϊναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις τέτοιες ενέργειες. Δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα και υπάρχει και ο τελικός Κυπέλλου. Όταν τελειώσουν όλα τότε θα πρέπει να καθίσουν και να ξέρουν τι ζητάνε». 

Για Τζίμα: «Είναι νωρίς ακόμη. Ας κάνει προετοιμασία και μετά θα μιλήσουμε»

Για τη μάχη του τίτλου: «Μετά τον αγώνα με τον Άρη, είναι στα χέρια του ΠΑΟΚ ο τίτλος. Γιατί όχι; Εξαρτάται από τον ΠΑΟΚ και μόνο. Δείχνει ότι του βγαίνουν όσα δούλεψε. Υπάρχει και το Κύπελλο και εκεί θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ και ο αγώνας είναι σημαντικός. Ένα τρόπαιο πάντα είναι σημαντικό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.