Τόνι Γκονζάλες: «Ανησυχώ, πρέπει να κάνει μεταγραφές ο ΠΑΟΚ»

Metrosport Team06 Ιουλίου 2021

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Τόνι Γκονζάλες, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για τον ημιτελικό Ιταλίας-Ισπανίας στο Euro 2020, αλλά και το γεγονός πως καθυστερούν οι μεταγραφικές κινήσεις του Δικεφάλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον ημιτελικό της Ιταλίας με την Ισπανία:

«Με ισπανική φανέλα θα δω το ματς σήμερα, εννοείται. Είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος η Ιταλία. Δεν έχουν αντίπαλους Ιταλία και Αγγλία φέτος στο Euro. Όταν σε τέτοιες διοργανώσεις φτάνεις τον ημιτελικό, δεν έχεις τίποτα να χάσεις. Μου αρέσει που η Ιταλία είναι φαβορί και τους περιμένουμε στη γωνία. Πιστεύω θα δούμε πάρα πολύ ωραίο ματς. Η Ιταλία έχει μόνο νίκες και 32 αγώνες χωρίς ήττα. Με προβληματίζει αυτό στην Ισπανία. 

Η Ισπανία στην πρώτη φάση και με την Κροατία για παράδειγμα είχε καλά στοιχεία, έχει αυτό το τικι-τάκα, αλλά ήταν σαν… καρδιογράφημα η εικόνα της. Μια πάνω, μια κάτω. Με προβληματίζει που δεν έχει σταθερότητα. Η Ιταλία έχει πολύ σταθερότητα πίσω με Μπονούτσι-Κιελίνι, έχει για εμένα τον MVP του Euro που είναι ο Σπινατσόλα. Έχει μπροστά παίκτες με ποιότητα όπως ο Ινσίνιε».

Για τον ΠΑΟΚ και αν ανησυχεί που δεν έχει κάνει ακόμη μεταγραφές:

«Μια χαρά δεν είμαστε. Ανάλογα τι θέλουμε. Πέρσι κατακτήσαμε το Κύπελλο. Θέλουμε κάτι παραπάνω. Το κάτι παραπάνω για τον ΠΑΟΚ είναι το Πρωτάθλημα. Το δυστύχημα του ΠΑΟΚ είναι ότι δεν μπήκε στους ομίλους του Champions League. Χρειάζονται μεταγραφές στον ΠΑΟΚ. 

Έχουμε το Euro 2020 σε εξέλιξη και αργούν να κινούνται τα «μεγάλα θηρία». Όλο αυτό είναι «πυραμίδα». Μετά κινείται το χρήμα και μετά θα έχουμε μεταγραφές, αρχικά από τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες και έπειτα με τις υπόλοιπες. Ανησυχώ από τη στιγμή που για εμένα στόχος του ΠΑΟΚ είναι να μπει στους ομίλους του Champions League. Για να τα καταφέρει πρέπει να πάρει το Πρωτάθλημα. Με τα περσινά δεν φτάνει. Θέλει μεταγραφές για να πάρει το Πρωτάθλημα και να μπει στους ομίλους».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.