Τον «ξεκλείδωσε» ο Σφιντέρσκι, παραμένει πληγή η άμυνα

Γιώργος Καστάνης31 Οκτωβρίου 2021

Όταν σοβαρεύτηκε στο δεύτερο ημίχρονο, πήρε μια εύκολη νίκη όπως αποδεικνύεται και από το τελικό αποτέλεσμα, όμως και πάλι σπατάλησε το πρώτο 45λεπτο, στο οποίο ναι μεν είχε την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους για γκολ προς την αντίπαλη εστία. Συν τοις άλλοις δέχθηκε ένα γκολ από αφέλεια, που πρέπει να προβληματίσει.

Τον «ξεκλείδωσε» το σεντερφορίσιο γκολ του Σφιντέρσκι που έδειξε με μία απλή κίνηση την «κλάση» του, αλλά και το υπέροχο γκολ με κεφαλιά του Μιχαηλίδη, μετά την αριστουργηματική σέντρα του Αντρίγια από εκτέλεση φάουλ. Με το 3-1 υπέρ του, ο ΠΑΟΚ έδειξε πως δεν πρόκειται να υποπέσει σε λάθη που του είχαν κοστίσει στα προηγούμενα ματς και έχασε πολύτιμους βαθμούς. 

Αυτό το 4-1, δείχνει αφενός ότι ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να χαρίζεται σε κανέναν αντίπαλο και διεκδικεί ευρύ σκορ για τις νίκες του. Αφετέρου όμως, για να τα λέμε και όλα, προβλημάτισε σε ένα ακόμη αγώνα, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο η αμυντική λειτουργία της ομάδας, καθώς ο Παμλίδης πέτυχε ένα γκολ έξυπνο, ξεπερνώντας τον Τέιλορ και «κρεμώντας» τον Πασχαλάκη.

Ο ΠΑΟΚ για να ανταποκριθεί στην δύσκολη συνέχεια που τον περιμένει με την Κοπεγχάγη εντός έδρας και τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο, οφειλει να διορθώσει τα κακώς κείμενα στην αμυντική του λειτουργία και με σοβαρότητα να διεκδικήσει δύο νίκες που θα αποδειχθούν πολύτιμες για την συνέχεια. 

Το αναφέρουμε διότι στα έξι τελευταία ματς και στις δύο διοργανώσεις ο Δικέφαλος δέχθηκε 10 γκολ και αυτή η αρνητική στατιστική επίδοση, δεν συμβαδίζει με την πρόοδο που θέλουν να πετύχουν ο Λουτσέσκου με τους παίκτες του. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.