Τον ΠΑΟΚ θα τον ΣΕΒΕΣΤΕ

Γιώργος Ζαΐρης10 Φεβρουαρίου 2022

Είναι από εκείνες τις προκρίσεις που θα τις θυμάσαι για πολλά χρόνια! Γιατί ο τρόπος είναι αυτός που σε κάνει να αγαπάς το ποδόσφαιρο. Που δικαιώνει όσους λένε πως αν δεν σφυρίξει ο διαιτητής τίποτε δεν μπορεί να τελειώσει. Και το θύμισε στους οπαδούς της ΑΕΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ο Γιασμίν Κούρτιτς.

Με την απίστευτη γκολάρα που έβαλε στο 94’ της αναμέτρησης. Μέχρι εκείνο το δευτερόλεπτο ο ΠΑΟΚ ήταν εκτός θεσμού. Οπαδοί της ΑΕΚ αλλά και ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ που χαίρονται ΜΟΝΟ με την αποτυχία του Δικεφάλου και όχι με τις ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ των δικών τους ομάδων περίμεναν να περάσει το δίλεπτο για να πανηγυρίσουν την πρόκριση. Όμως ακόμη και ο μέτριος ακόμη και ο κακός ΠΑΟΚ βρίσκει τον τρόπο. Και τον βρήκε με την ποιότητα του Κούρτιτς που μπορεί στα 94’ να μην ήταν καλός αλλά τιμώρησε στη μια και μοναδική φάση την ΑΕΚ.

Και ήρθε αργότερα και το γκολ του Μιτρίτσα για να κάνει η ομάδα μια επική ανατροπή και να πάρει μια πρόκριση. Ο ΠΑΟΚ απέκλεισε την ΑΕΚ πρέπει να αποκλείσει τον Ολυμπιακό πιθανώς και πρέπει να κερδίσει και τον Παναθηναϊκό για να πάρει ένα ακόμη Κύπελλο. Όμως είναι μέσα και στους τρεις στόχους και αυτό έχει τεράστια σημασία. Όπως το ότι ο ΠΑΟΚ έχει βρει για τα καλά το μέταλλο της ομάδας που δεν τα παρατά και χθες δικαιώθηκε.

Ναι ο ΠΑΟΚ χθες δεν ήταν καλός. Ναι έπαιξε με τη φωτιά και στο 84’ βρέθηκε πίσω στο σκορ. Αλλά βρήκε τον τρόπο και αυτό έχει σημασία. Γιατί χθες έπαιζε έναν στόχο απέναντι σε μια ομάδα που πάλευε για την ύπαρξη της. Και την έστειλε για… διακοπές από τον μήνα Φεβρουάριο. Το ζητούμενο είναι πλέον ο ΠΑΟΚ να αφοσιωθεί στο Πρωτάθλημα και στα ματς με την Μίντιλαντ. Οι αγώνες Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό αργούν. Αλλά από χθες έχουμε τη βεβαιότητα πως αυτός ο ΠΑΟΚ δεν έχει να φοβηθεί πλέον κανέναν άλλο πέρα από τον κακό του εαυτό. Που χθες τον κέρδισε και αυτό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.