Τον «Ντέλια» και τα μάτια τους!

Metrosport Team16 Νοεμβρίου 2022

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ

Ο ΠΑΟΚ κινείται στους ρυθμούς του Γιάννη Κωνσταντέλια στα τελευταία παιχνίδια, αφού, χωρίς υπερβολή, ο 19χρονος μεσοεπιθετικός εξελίσσεται σε πρώτο βιολί στην επίθεση του Δικεφάλου. 

Ο «Ντέλιας» στους αγώνες με ΑΕΚ, Γιάννινα, Ιωνικό και Βόλο (κυρίως στους τρεις τελευταίους) έδειξε κάτι παραπάνω από έτοιμος για να αρπάξει την ευκαιρία βασικού που ο ίδιος είχε κερδίσει με τις παρουσίες του ερχόμενος από τον πάγκο στα προηγούμενα ματς, σε σημείο, μάλιστα, που αυτό να επηρεάζει και τις σκέψεις που γίνονται από τον Ιβάν Σαββίδη, τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον Ζοσέ Μπότο για την μεταγραφική ενίσχυση τον Ιασνουάριο.

Το μότο που κυριαρχεί στην Τούμπα είναι «τον Ντέλια και τα μάτια μας», καθώς το βασικό για τους ανθρώπους της ομάδας είναι να μην μπει με κανένα τρόπο «φρένο» στην εξέλιξη ενός παιδιού που έχει αρχίσει πλέον να απασχολεί και τα μέσα ενημέρωσης και ανθρώπους του ποδοσφαίρου εκτός Ελλάδας.

Πλέον, ο ΠΑΟΚ μετρά έναν επιπλέον εξτρέμ πρώτης γραμμής και ο Λουτσέσκου μοιάζει πιο ήρεμος σε σχέση με τις λύσεις που θέλει να έχει μεσοεπιθετικά. 

Οι συζητήσεις για διάφορες περιπτώσεις παικτών γίνονται, αλλά πλέον ένα από τα πρώτα ζητήματα που εξετάζονται είναι το αν μία ενδεχόμενη μεταγραφή θα επηρεάσει την πορεία του Βολιώτη άσου στον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.