«Τον Μάιο η απόφαση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Metrosport Team11 Μαρτίου 2020

Η ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού σε όλον τον πλανήτη επηρεάζει, αναμφίβολα, και τον αθλητισμό. Σε όλα τα αθλήματα, αγώνες αναβάλλονται ή διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών και με δεδομένο πως το 2020 είναι ολυμπιακή χρονιά, δεν είναι λίγοι αυτοί που εκφράζουν φόβους περί πιθανής ματαίωσης των Ολυμπιακών Αγώνων, οι οποίοι είναι προγραμματισμένοι το καλοκαίρι στο Τόκιο της Ιαπωνίας, αλλά και του Euro.

Ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Στέλιος Αγγελούδης μίλησε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για το θέμα και, όπως τόνισε, η τελική απόφαση θα ληφθεί τον Μάιο, ανάλογα και με τις τότε συνθήκες σε ό,τι αφορά τον κορωνοϊό.

«Όλη αυτή η ένταση του φαινομένου επιβάλλει έναν προβληματισμό. Τον Μάιο οι καθ’ ύλην αρμόδιοι θα εξετάσουν το θέμα, τις συνθήκες και θα αποφασίσουν σχετικά. Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιπες διεθνείς ομοσπονδίες αποφασίζουν ανάλογα με τις ισχύουσες καταστάσεις της χώρας τους για τα διάφορα προγραμματισμένα event και παίρνουν τις αποφάσεις. Δεν έχω κάποια ενημέρωση σε ό,τι αφορά το Euro».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Στέλιος Αγγελούδης στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»:


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.