Τον «κρέμασαν» τα ατού του και τον... εκτέλεσαν οι διαιτητές

Γιώργος Ζαΐρης14 Δεκεμβρίου 2020

Ο ΠΑΟΚ ήταν κακός χθες στο Κλεάνθης Βικελίδης αλλά σε καμιά περίπτωση δεν άξιζε την ήττα. Αυτή ήρθε με την υπογραφή του Ολλανδού διαιτητή και αυτών που έλεγχαν το VAR.

Ο Άρης προηγήθηκε με ένα πέναλτι που - θα πρέπει να περιμένουμε τον Κλάτενμπεργκ - ποτέ δεν είδε στο VAR ο διαιτητής αφού αυτός που το έλεγχε δεν τον έστειλε μπροστά στην οθόνη. Αντίθετα με μεγάλη σπουδή φρόντισε να τον στείλει στη φάση της ανατροπής του Τζόλη αν και αρχικά έδειξε αμέσως ο Ολλανδός την άσπρη βούλα.

Και είναι ξεκάθαρο πως αν πήγαινε στο VAR στην πρώτη φάση, θα έπαιρνε την απόφαση πίσω γιατί ο Πασχαλάκης βρίσκει πρώτος τη μπάλα. Αυτές οι δυο αποφάσεις έκριναν το αποτέλεσμα ενός αγώνα όπου ο ΠΑΟΚ «κρεμάστηκε» από παίκτες βαρόμετρα. Και πιθανώς και αυτή στις καθυστερήσεις με το χέρι του αμυντικού του Άρη.

Γιατί δεν υπήρξε έλεγχος στο VAR; Ας μας πει ο Κλάτενμπεργκ. Το χειρότερο παιχνίδι με την ασπρόμαυρη φανέλα έκανε ο Δημήτρης Γιαννούλης που δεν είχε μια σωστή ενέργεια στο παιχνίδι. Και όταν ο Δημήτρης δεν τραβά, ο ΠΑΟΚ έχει θέμα. Παράλληλα φάνηκε πόσο πολύτιμος είναι ο Καντουρί.

Ο Αουγκούστο ήταν κάκιστος ακόμη και πριν δεχθεί την κίτρινη που μπορεί να τον επηρέασε. Κάκιστος και ο Σβαμπ που έχει αφήσει στα αποδυτήρια τον καλό του εαυτό. Φιλότιμος μέχρι να δεχθεί την κίτρινη ο Τσιγγάρας. Στην ουσία ο χαφ που ξεχώρισε – επειδή ακριβώς το ματς είχε πάει στη δύναμη- ήταν ο Εσίτι.

Ο Τζόλης χωρίς τη βοήθεια χθες του Γιαννούλη ήταν μπλοκαρισμένος και στην ουσία αν δυο παίκτες ξεχώρισαν αυτός ήταν ο Ινγκασον και στη συνέχεια ο Ουαγκέ. Ο ΠΑΟΚ έχει αγωνιστικά θέματα αλλά σε καμιά περίπτωση χθες δεν άξιζε την ήττα που επαναλαμβάνω ότι ήρθε με την υπογραφή της διαιτησίας.

Δυο μέτρα και δυο σταθμά και VARάτε βιολιτζήδες. Ο Ολλανδός με τους συμπατριώτες του θα πάνε στην πατρίδα τους, δεν θα τους ακουμπήσει κανείς (αστείο να μιλάμε για παρατηρητή διαιτησίας με ξένους ρέφερι). Η επόμενη μέρα για τον ΠΑΟΚ ποια θα πρέπει να είναι;

Βασικά έχει μπροστά του άλλον έναν αγώνα με τον Παναθηναϊκό για να βγει η χρονιά. Με Βιεϊρίνια και Ελ Καντουρί να επιστρέφουν αυτό το ματς στα αλήθεια δεν το φοβάμαι. Αλλά είναι ξεκάθαρο πως ο ΠΑΟΚ χρειάζεται μεταγραφές. Και εδώ περιμένω να μιλήσει η προσωπικότητα του Γκαρσία. Να απαιτήσει παίκτες για να μπορέσει να κριθεί. Τίποτε λιγότερο..

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.