Τον κρατάει η Ευρώπη

Γιώργος Στράντζαλης30 Απριλίου 2021

Μπαίνοντας στην τελευταία στροφή των play off, η εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου αποτελεί τον μεγάλο στόχο για τους Κιτρινόμαυρους. Η έξοδος στο Conference League τη νέα σεζόν, εξάλλου, θα σημάνει και την παραμονή του Άκη Μάντζιου στην άκρη του πάγκου.

Για την ακρίβεια, θα αρχίσουν οι συζητήσεις ανάμεσα στη διοίκηση και στον Έλληνα προπονητή για επέκταση της συνεργασίας τους, διότι είναι σαφές ότι οι δύο πλευρές λειτουργούν έχοντας ως δεδομένο ότι θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία. 

Για την ώρα, καμία συζήτηση δεν έχει ανοίξει σε επίσημο επίπεδο καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις και δη η επίτευξη του στόχου, είναι προτεραιότητα και των δύο πλευρών. 

Σε θεωρητικό επίπεδο ασφαλώς υπάρχει κοινή επιθυμία για συνέχεια της συνεργασίας τους, αφού η πορεία του Αρη τη φετινή σεζόν και η αγωνιστική ταυτότητα που έχει αποκτήσει η ομάδα επί των ημερών του, πιστώνονται στον Άκη Μάντζιο. 

Ο 51χρονος τεχνικός ανέλαβε στην αρχή της σεζόν μία ομάδα στην οποία προφανώς δεν είχε… λόγο στο χτίσιμό της αλλά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να βάλει, σε αγωνιστικό επίπεδο κυρίως, τη σφραγίδα του και να την οδηγήσει στην καλύτερη πορεία των τελευταίων ετών. Αυτό και μόνο έχει ανεβάσει τις “μετοχές” του και ταυτόχρονα έχει βάλει γερά τις βάσεις για την παραμονή του και την επόμενη σεζόν. Από τη στιγμή που ο Αρης εξασφαλίσει και μαθηματικά την Ευρώπη, τότε οι δύο πλευρές θα καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.