«Των φρονίμων τα παιδιά» και ο Ζίβκοβιτς

Metrosport Team24 Φεβρουαρίου 2021

Έχοντας το κακό προηγούμενο των περιπτώσεων Πέλκα και Άκπομ στις οποίες απλά περιόρισε το κακό με τις πωλήσεις τους, που έβαλαν μεν ρευστό στα ταμεία αλλά εκτροχίασαν τον αγωνιστικό προγραμματισμό του, είναι σαφές ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να αποφύγει ανάλογες καταστάσεις με ποδοσφαιριστές στους οποίους ποντάρει για να φτιάξει μία ακόμη πιο ανταγωνιστική ομάδα.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ανήκει ασφαλώς σε αυτούς και παρότι έχει μπροστά του έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου, είναι προφανές ότι ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να αφήσει ανοιχτό παράθυρο για μια πιθανή φυγή του. Γι' αυτό και γίνονται συζητήσει για πρόωρη επέκταση του έτσι ώστε ο Δικέφαλος να «κλειδώσει» τον παίκτη που ήταν ένα «δώρο» που βγήκε στον δρόμο του στην αρχή της σεζόν.

Ο Σέρβος διανύει μια πολύ γεμάτη σεζόν με τον ΠΑΟΚ, παρά την κάμψη που έκανε το τελευταίο διάστημα και οι αριθμοί πιστοποιούν την πολύ μεγάλη επίδραση που έχει στο παιχνίδι της ομάδας του, αφού έχει παίξει στα 34 από τα 36 παιχνίδια του Δικεφάλου έχοντας επτά γκολ και επτά ασίστ. Είχε συμμετοχή δηλαδή στα 14 από τα 72 γκολ του ΠΑΟΚ ως τώρα στη συμμετοχή.

Είναι γεγονός ότι ο Σέρβος άρχισε φουριόζος, με εκείνες τις σπουδαίες εμφανίσεις του κόντρα στην πρώην ομάδα του την Μπενφίκα αλλά και την Αϊντχόφεν, είχε ανάλογη συνέχεια αλλά στην πορεία ήρθε μία «κοιλιά». Έκανε έξι ματς Πρωταθλήματος χωρίς γκολ και ασίστ, έμεινε εκτός αποστολής στο ματς της Κρήτης με τον ΟΦΗ για το Πρωτάθλημα αλλά στη συνέχεια ανέβασε και πάλι στροφές. Έτσι στα πέντε τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟΚ στη Superleague είχε δύο γκολ και τρεις ασίστ, δείχνοντας ότι βρήκε και πάλι το καλό του πρόσωπο και συνθέτοντας με τον Τζόλη και τον Κρμέντσικ μία πολύ δυνατή επιθετικά τριάδα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.