Τον έκανε γιο-γιο…

Metrosport Team06 Φεβρουαρίου 2023

Γράφει ο Θάνος Μπούζας

Αλλά έμεινε με τις εντυπώσεις. «Εντυπώσεις», μια λέξη που στη συγκεκριμένη περίπτωση μοιάζει κίβδηλη σε νόημα και θετική σημασία μιας και δεν προσφέρει τίποτε άλλο παρά μια αδιόρατη αίσθηση ευχαρίστησης σ΄ ένα αποτέλεσμα που σε γεμίζει πίκρα! Είτε ο ΠΑΟΚ έφερνε ισοπαλία όντας χειρότερος από τον Ολυμπιακό είτε με τον τρόπο που το έκανε χθες, είναι ένα και το αυτό. Και οι δυο ομάδες πήραν από ένα βαθμό αλλά και οι δυο ομάδες χάσανε από δύο. 

Η μεγάλη ξεφτίλα του Ολυμπιακού δεν είναι ότι «φάνηκε» πιο μικρός από τον ΠΑΟΚ μέσα στο γήπεδο αλλά ότι έδειχνε υπέρ του δέοντος ευχαριστημένος με αυτό το αποτέλεσμα αν και κατ’ ουσία τον απομάκρυνε από την κορυφή. Όσο αφορά το παιχνίδι, ο Δικέφαλος του Βορρά πρέπει να τα βάλει με τον εαυτό του και μόνο, από την αρχή έως το τέλος. Τόσο εξωαγωνιστικά όσο και εντός των τεσσάρων γραμμών θα μπορούσαν να είχαν προβλεφθεί καταστάσεις και να είχαν δοθεί λύσεις έτσι ώστε η ομάδα να είχε περισσότερα όπλα που σίγουρα θα την οδηγούσαν στη νίκη. 

Ο προπονητής μίλησε για εγωισμό κάποιων ή κάποιου παίκτη αλλά κατά τη γνώμη μας αυτό είναι ένα θέμα που θα έπρεπε να το λύσει εσωτερικά. Εκτός κι αν προσπάθησε , δεν μπόρεσε και μ’ αυτό τον τρόπο θέλησε να περάσει το μήνυμά του. Όμως μέχρι αυτή τη δήλωση συνέβησαν ένα σωρό γεγονότα που καλό θα είναι να μην τα ξεχάσουμε όσο εξελίσσεται το πρωτάθλημα. Κατ’ αρχήν ο Ολυμπιακός μέσα στην Τούμπα πέρασε μαγκιά για ένα πανό που σε σχέση με άλλα που έχουν ανέβει πρόσφατα έμοιαζε με χιουμοριστική ανάρτηση. 

Δεύτερον: ο διαιτητής έπαιζε φοβισμένα δίνοντας όλα τα σπόρια στον Ολυμπιακό και μην εξετάζοντας ούτε μια από τις τρεις περιπτώσεις πέναλτι που ζήτησε ο ΠΑΟΚ. Επίσης δεν τόλμησε να αποβάλλει τον Παπασταθόπουλο με καθαρή δεύτερη κίτρινη προς το τέλος του αγώνα. Τρίτον: αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ έφτασε σχεδόν τις 20 τελικές με τις 4-5 να είναι από θέση γκολ. Ο Ολυμπιακός είχε 7 με μοναδική καλή ευκαιρία το δοκάρι του Χάμες. 

Ο ΠΑΟΚ εκτός από ένα 15λεπτο στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου, ήταν κυρίαρχος . Μάλιστα μέχρι το 10’ μια ομάδα με έναν καλό γκολτζή θα είχε ένα σκορ 2-0 υπέρ της. Δεν τα κατάφερε και ο Ολυμπιακός ήλεγξε, έχοντας και τον σφοδρό βαρδάρη με το μέρος του για λίγο το παιχνίδι. Πέρα από μια καλή κυκλοφορία δεν παρουσίασε τίποτε. Ο Δικέφαλος όταν κατάφερνε να περάσει το κέντρο, είχε τη δυνατότητα με πολύ μεγάλη ευκολία να διεμβολίσει τα άκρα του Ολυμπιακού. 

Μέσα στην περιοχή όμως δεν υπήρχε ένας Πρίγιοβιτς στα καλά του ή ακόμη και στη μέτρια μέρα του. Ο Ολιβέιρα έκανε πολύ δουλειά και έξω από την περιοχή ενώ ο Τόμας δεν έδειχνε να μπορεί να απειλήσει. Ο ΠΑΟΚ όντως έκανε τον Ολυμπιακό να δείχνει χειρότερος και από τον Λεβαδειακό. Αλλά τι να το κάνεις όταν δεν παίρνεις το αποτέλεσμα; Και δω δίκαια θα έρθει ο προπονητής και θα αναρωτηθεί γιατί δεν του πήρατε φορ. Αυτός και όλοι μας περιμένουμε μια απάντηση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.