Τόμιτς: «Εχουμε απουσίες, ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί»

Κώστας Πετρωτός18 Αυγούστου 2021

Τον ΠΑΟΚ έχρισε ως φαβορί ο προπονητής της Ριέκα, Γκόραν Τόμιτς, στη συνέντευξη τύπου της Τούμπας, η οποία πραγματοποιήθηκε πριν την προπόνηση που θα κάνει η κροατική ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον ΠΑΟΚ, έχουμε προετοιμαστεί δεόντως, έχουμε μιλήσει και με παλιούς παίκτες που περάσαν από εκεί, έχουμε πληροφορίες και από τον Τύπο. Είμαστε προετοιμασμένοι. Ο πρώτος κανόνας είναι να είμαστε ρεαλιστές. Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί, έχει πολύ καλούς παίκτες. Κι εμείς έχουμε ποιοτικούς παίκτες και περιμένουμε καλό αποτέλεσμα».

Για το αν ξεχωρίζει κάποιον παίκτη του ΠΑΟΚ: «Γενικά δεν θα ήθελα να ξεχωρίσω κάποιον από τους παίκτες του ΠΑΟΚ, είναι όλοι δυνατοί. Έχει πολύ καλή επίθεση ο ΠΑΟΚ, χαίρομαι που θα αντιμετωπίσω τον αντίπαλο προπονητή που είναι καταξιωμένος».

Για τις απουσίες της ομάδας του (σ.σ. Σμόλσιτς και Μούριτς): «Οι απουσίες που έχουμε είναι εκτός προγράμματος, είναι απόρροια του προηγούμενου αγώνα που ήταν πολύ απαιτητικός. Πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε μεγάλες απώλειες, αλλά υπάρχουν ποιοτικοί παίκτες και θα κάνουμε τον αγώνα μας».

Ο Τόμιτς ξεκαθάρισε επίσης πως δεν είχε παίξει ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αποθέωσε τον ΠΑΟΚ ο αριστερός μπακ της κροατικής ομάδας, Αντρίγια Βούκσεβιτς, στις δηλώσεις που έκανε στη συνέντευξη τύπου της Τούμπας.

Μεταξύ άλλων όσα είπε ο Βούκσεβιτς:

«Γνωρίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια εξαιρετική ομάδα, μαζί με τον Ολυμπιακό είναι στην κορυφή της Ελλάδας. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, γνωρίζουμε και πόσο φανατικοί είναι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Είναι μια μεγάλη δοκιμασία για μας. Δεν έχω μιλήσει με Μίσιτς ή Τσολακ που έχουν περάσει από τον ΠΑΟΚ, είμαι νέος εδώ. Είναι μια δύσκολη ομάδα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.