Τόμας: «Το να χάνεις σε έναν τελικό είναι πάντα επώδυνο - Περήφανος για την ομάδα»

Metrosport Team25 Μαΐου 2023

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ο Μπράντον Τόμας έστειλε το δικό του μήνυμα για τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ έκανε και ενα μίνι απολογισμό της φετινής σεζόν, αποθεώνοντας στο τέλος της ανάρτησης τους οπαδούς του ΠΑΟΚ για την στήριξη τους. 

Με μία ανάρτηση στα social media, ο επιθετικός του Δικεφάλου δεν έκρυψε την απογοήτευση του για το χθεσινό αποτέλεσμα του τελικού, ενώ έδωσε το σύνθημα για τη νέα σεζόν, πως οι ποδοσφαιριστές των «ασπρόμαυρων» πρέπει να «σηκώσουν το κεφάλι και να μάθουν απο τα λάθη τους».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Μπράντον:  

«Δεν ήταν το τέλος της σεζόν που ελπίζαμε, αλλά είμαι περήφανος γι’ αυτήν την ομάδα και τη δουλειά μας. Παλέψαμε, δώσαμε τα πάντα αλλά δεν τα καταφέραμε. Ο δρόμος ήταν δύσκολος και το να χάνεις σε έναν τελικό είναι πάντα επώδυνο. Ήρθε η ώρα να σηκώσουμε τα κεφάλια μας και να εκτιμήσουμε την σκληρή δουλειά που κάναμε μέσα στη σεζόν και να μάθουμε από τα λάθη μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα για την αγάπη που μου έδειξε αυτή τη σεζόν και πάνω απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας. Το να παίζω μπροστά σε αυτή την εκπληκτική ατμόσφαιρα στην έδρα μας, είναι ένα μοναδικό συναίσθημα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.