Τόμας Περέιρα: «Μεγάλο κλαμπ ο ΠΑΟΚ, γι' αυτό έρχεται ο Αντριαν»

Κώστας Πετρωτός11 Σεπτεμβρίου 2020

Μαζί με τον Αντριαν, θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη και ο πατέρας του Τόμας, βετεράνος άσος της Βίκινγκ και πλέον προπονητής στην Ακαδημία. Το metrosport.gr ήρθε σε επαφή μαζί του λίγο πριν το ταξίδι προς την Ελλάδα. 

«Ο Αντριαν ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ από τον ατζέντη του. Σκεφτήκαμε ότι είναι μία πραγματικά ενδιαφέρουσα και καλή ομάδα. Οπότε ήταν θετικός να προχωρήσει η επαφή με τον ΠΑΟΚ», τόνισε αρχικά εξηγώντας πώς ξεκίνησαν όλα και πρόσθεσε: «Προσωπικά δεν έχω μιλήσει με κανένα μέσα στον σύλλογο. Το έκανε αυτό ο ατζέντης του Αντριαν. 

Όσο για το στυλ του; Ο Αντριαν είναι ένας αριστερός, επιθετικογενής φουλ μπακ. Θέλει πάντα να συμμετέχει στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού της ομάδας του».

Σχετικά με το αν ο γιος του ταιριάζει στην διάταξη του 4-2-3-1 που χρησιμοποιεί ο ΠΑΟΚ, σημείωσε: «Τρέχει πάνω-κάτω στην γραμμή σε όλο το ματς, οπότε μπορεί να παίξει τον ρόλο του ακραίου μπακ.

Κατέληξε λέγοντας: «Ο Αντριαν θα χρειαστεί χρόνο να προσαρμοστεί στην κουλτούρα της χώρας, το στυλ παιχνιδιού της ομάδας, τους συμπαίκτες του, την ζέστη σε αντίθεση με την Νορβηγία που έχει κρύο.

Αλλά είναι ένα καλό βήμα για την καριέρα του να έρθει σε ένα μεγάλο κλαμπ όπως είναι ο ΠΑΟΚ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.