Τόμας Μουργκ: «Ασπρόμαυρος» και με το 10 στην πλάτη!

Metrosport Team06 Οκτωβρίου 2020

Λίγο μετά τις 21:00 χθες το βράδυ έφθασε στη Θεσσαλονίκη το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Τόμας Μουργκ για τις τελικές συζητήσεις με τους επιτελείς του Δικεφάλου, και λίγο πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος έπεσαν και οι τελικές υπογραφές στο συμβόλαιο τετραετίας με το σύνολο του Αμπέλ Φερέιρα.

Ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ έκανε ειδική μνεία στον Δημήτρη Πέλκα, αναφέροντας χαρακτηριστικά, «Ο Πέλκας έχει πετύχει  ρολλά εδώ και έχει υψηλό κύρος στην ομάδα. Δεν με νοιάζει αν είμαι ο αντικαταστάτη του ή όχι». Λίγη ώρα αργότερα ήρθαν οι πρώτες «ασπρόμαυρες» φωτογραφίες για τον Τόμας Μουργκ με τον ίδιο να μπαίνει από την πρώτη στα... παπούτσια του Δημήτρη Πέλκα.

Και γιατί αυτό; Ο 25χρονος παίκτης του ΠΑΟΚ επέλεξε να αγωνίζεται με το νούμερο «10» στην πλάτη, ένα νούμερο που προκάτοχος του ήταν ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, που πλέον είναι κάτοικος Κωνσταντινούπολης.

Η φωτογραφία του με το νούμερο «10» βρίσκεται ήδη στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ενώ και ο ίδιος το έχει προσθέσει στον λογαριασμό του στα κοινωνικά δίκτυα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Does he look good in B&W? #PAOK #RiseUp #transfers #MurgIsHere

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc) στις



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.