Τόμας: «Ήμασταν καλύτεροι στο γήπεδο, αλλά...»

Χρύσανθος Δοβλέτογλου05 Φεβρουαρίου 2023

Για την ισοπαλία απέναντι στον Ολυμπιακό, τις δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά και για τη συνέχεια, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι, ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Μπράντον Τόμας.

«Είμαστε στεναχωρημένοι γιατί παίξαμε καλά, αλλά δεν σκοράραμε. Αξίζαμε τη νίκη. Έπρεπε να σκοράρουμε στα πρώτα 20 λεπτά. Δεν το καταφέραμε, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όταν δεν πετυχαίνεις γκολ σε τέτοια ματς η διαχείριση δυσκολεύει όσο πλησιάζεις προς το τέλος. Ήμασταν όμως καλύτεροι στο γήπεδο. Πρέπει να αντιδράσουμε από αύριο κιόλας. Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε. Παίξαμε για τη νίκη. Υπάρχουν τρεις μήνες γεμάτοι παιχνίδια σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο».

Για τις δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου περί εγωισμού κάποιων παικτών:

«Αυτά συμβαίνουν στα παιχνίδια, προφανώς η ομάδα παίζοντας καλά, όλοι οι παίκτες απέκτησαν αυτοπεποίθηση, δεν θεωρώ ότι αυτό μας κόστισε πολύ, είχαμε ευκαιρίες, δυστυχώς δε βρήκαμε το γκολ, αλλά πρέπει να συνεχίζουμε να δουλεύουμε».

Για την αποβολή του στο Κύπελλο:

«Προσπαθώ να παίξω καλά, είτε από την αρχή, είτε αν μπω μετά στο παιχνίδι. Ήταν μια κακή στιγμή, μπήκα πολύ θερμά, με πάθος, ο παίκτης του Παναθηναϊκού έβαλε το χέρι στο πρόσωπο μου και αντέδρασα. Θέλω να βοηθάω όμως την ομάδα, ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου δίνουν αυτοπεποίθηση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.