Τομ Παπαδόπουλος: «Θεωρώ επιβεβλημένη την παρουσία Σάκιεβιτς στον Ηρακλή»

Metrosport Team14 Ιουλίου 2022

Στην παρουσία του Τομ Σάκιεβιτς στον Ηρακλή την οποία θεωρεί επιβεβλημένη και απαραίτητη να υλοποιηθεί αναφέρθηκε με δελτίο Τύπου ο Τομ Παπαδόπουλος. Ο πρώην μεγαλομέτοχος της κυανόλευκης ΠΑΕ αναφέρθηκε στους λόγους που θεωρεί απαραίτητο τον κ. Σάκιεβιτς ενώ έκανε ονομαστική αναφορά στους συνεργάτες του.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

Σχετικά με τον θόρυβο που δημιουργήθηκε τις τελευταίες μέρες με την είσοδο του Κ. Σακίεβιτς στην μετοχική σύνθεση της παε Ηρακλής Θα ήθελα να διευκρινίσω ορισμένες από τις σκέψεις μου. 

Τονίζοντας για μια ακόμα φορά ότι γυρίζω σοφότερος και προνοητικότερος από πριν,θα ήθελα να αναφέρω Ότι ένας από τους βασικότερους λόγους επιστροφής μου ήταν η βοήθεια και συμμετοχή του Κ. Σακίεβιτς. Θεωρώ επιβεβλημένη την παρουσία του Κ. Σακίεβιτς για πολλούς και διάφορους λόγους.  

Ο σημαντικότερος εξ’αυτών είναι ότι με την καθοδήγηση του στον οργανωτικό και λειτουργικό τομέα διοίκησης μπορεί να οδηγήσει την ομάδα μας στα πρότυπα λειτουργίας συνθηκών Σούπερλιγκ 1. Το πλούσιο βιογραφικό του και οι περγαμηνές αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Τα έργα και ημέρες του στον ποδοσφαιρικό χάρτη της αμερικανικής Ηπείρου αποτέλεσε εφαλτήριο για την ενασχόλησή του με τα ποδοσφαιρικά κοινά της γηραιάς Ηπείρου. 

Οι συνεργασίες του με μεγάλες ομάδες της Αγγλίας, Γερμανίας, Πορτογαλίας, Ολλανδίας και προσφάτως Γαλλίας (Βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου αξίας 75 εκατομμυρίων € της γαλλικής ομάδας πρώτης κατηγορίας Ανζέρ)αποτελούν διαβατήριο εισόδου στην ομάδα μας. 

Ο κ.Σακίεβιτς και η πενταμελής ομάδα του θα έχουν ως βάση επιχειρήσεων την Γαλλία και την Ελλάδα ταυτόχρονα. Την δεδομένη χρονική στιγμή έχουν ήδη αρχίσει να καταστρώνουν το πλάνο της επόμενης πενταετίας βασισμένο καθαρά σε τεχνοκρατικά και οικονομικά κριτήρια . Θα ήθελα επίσης να επισημάνω ότι υπάρχει καθημερινή επαφή και συνεργασία μεταξύ της ομάδας του κ. Σακίεβιτς και του τεχνικού επιτελείου της παε Ηρακλής σε ζητήματα τεχνικής φύσεως αλλά και μεταγραφικά. 

Επικεφαλής της ομάδας εργασίας είναι ο René Meulensteen, ο οποίος υπήρξε επί σειρά 15 ετών προπονητής της Manchester United και ο στενότερος συνεργάτης του Alex Ferguson. Την στιγμή αυτή ανήκει στο προπονητικό επιτελείο της εθνικής Αυστραλίας και προετοιμάζει την ομάδα για το επερχόμενο παγκόσμιο κύπελλο. 

Την ομάδα αυτή πλαισιώνουν ακόμη οι Iain Shaw Director of Player Development and Academies , Cobus Kotze Strategic DirectorΜε βάση επιχειρήσεων το Γιοχάνεσμπουργκ της νότιας Αφρικής, William Marais M&A Director, David Goldstein Τομ Παπαδόπουλος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.