Τολμπά: «Θα τραβούσα το αυτί στον Ουάρντα για να παίξει στον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team01 Ιουλίου 2020

Ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να κρατήσει τον Αμρ Ουάρντα στην Τούμπα για έναν χρόνο ακόμη και ο συμπατριώτης του, βετεράνος άσος του ΠΑΟΚ, Μαγκντί Τολμπά μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» τόνισε ότι ο Αιγύπτιος άσος είναι ένας καλός και ποιοτικός παίκτης, μπορεί να προσφέρει στην ομάδα αλλά θα πρέπει να προσέξει την εξωγηπεδική του συμπεριφορά και να έχει έναν άνθρωπο δίπλα του για να τον συγκρατεί. Μάλιστα, χαρακτηριστικά ανέφερε ότι... θα του τραβούσε το αυτί για να συγκεντρωθεί μόνο στα αγωνιστικά! 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ανανέωση του συμβολαίου με τον ΠΑΟΚ: «Εάν και οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι θέλουν να συνεργαστούν για ακόμη ένα χρόνο πάει να πει ότι το θέλουν. Ο καθένας έχει προσωπικά συμφέροντα. Ο ΠΑΟΚ λέει ότι η ομάδα δεν πήγε τόσο καλά όπως πέρυσι και χρειαζόμαστε καλούς παίκτες. Ο Ουάρντα έχει κάποια εξωαγωνιστικά πράγματα που δεν τα θέλουν. Πρέπει να προσέξει και εκείνος. Να γίνει πιο μυαλωμένος».

Για τη συμβουλή που θα έδινε στον Ουάρντα: «Θα του τραβήξω τα αυτιά για να προσέξει στη δουλειά και στον ΠΑΟΚ που είναι. Είναι πολύ καλό παιδί αλλά θέλει κάποιον γύρω του να τον κρατάει. Είναι μόνος του εκεί. Δεν υπάρχει κάποιος να τον κρατάει δίπλα του. Δεν χρειάζεται όλη μέρα να είναι μαζί του αλλά να τον συμβουλεύει και ο Ουάρντα να τον ακούει».

Για τα χαρακτηριστικά του: «Είναι ποιοτικός. Είναι καλός παίκτης και το έδειξε στις ομάδες που πήγε. Τα προβλήματα του είναι εκτός γηπέδου. Μπορεί να προσφέρει. Ξέρει από μπάλα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.