ΠΑΟΚ: Ταξίδεψαν χωρίς εισιτήριο στο Δουβλίνο, αλλά τους «έσωσε» ένας αστυνομικός!

Metrosport Team06 Αυγούστου 2021

«Μη φοβάσαι, πάντα κάτι γίνεται και στο τέλος μπαίνουμε στο γήπεδο», είπε ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ, Νικήτας Πέτρου στη σύζυγό του, Μάρθα, όταν κανόνισαν το ταξίδι τους για το Δουβλίνο, για τον αγώνα του Δικεφάλου με την Μποέμιανς.

Και τελικά, δικαιώθηκε... Ο τρόπος βρέθηκε για να μπουν στο Aviva Stadium, η θεά τύχη βοήθησε και παρ' ότι ήταν μέχρι και λίγο πριν από την σέντρα έξω από το γήπεδο, τελικά τα κατάφεραν! Διαβάστε με ποιον τρόπο, στη συνέντευξη που παραχώρησαν στο Metropolis 95,5 και τον Χάρη Δημαρά.

«Ενα βράδυ ο σύζυγός μου αποφάσισε να κλείσει το ταξίδι στο Δουβλίνο, ήταν σίγουρος ότι η Μποέμιανς θα περάσει την Ντουντελάνζ. Έκλεισα τα αεροπορικά, όμως τα εισιτήρια του αγώνα, λίγα μέρες μετά εξαντλήθηκαν σε 17 λεπτά. Ο σύζυγός μου δεν έχει μείνει ποτέ έξω από γήπεδο. Πάει σε πολλά ταξίδια με βαν και μου είπε ότι πάντα κάτι γίνεται και βρίσκει τον τρόπο να μπει στο γήπεδο. Ήμασταν αισιόδοξοι ότι βρούμε εισιτήριο και στο αεροπλάνο βρήκαμε κι άλλους φίλους του ΠΑΟΚ. Λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, ήμασταν έξω από το γήπεδο. Άρχισε η απογοήτευση γιατί μας έλεγαν δεν γίνεται να μπούμε λόγω των αυστηρών κανόνων της UEFA. Οι υπόλοιποι έφυγαν, αλλά ο σύζυγός μου είπε θα κάτσουμε εδώ μέχρι τέλος», εξιστόρησε η Μάρθα και συνέχισε:

Ο Ιρλανδός αστυνομικός

«Ξεκινάει ο αγώνας και με πλησιάζει ένας Ιρλανδός αστυνομικός και μου λέει πως έχει εισιτήριο και μου το δίνει! Φανταστείτε ότι μου το έδωσε και δεν δέχτηκε ούτε χρήματα. Έδωσα το εισιτήριο στον σύζυγό μου για να μπει αυτός μέσα γιατί δεν γνωρίζει πολύ καλά αγγλικά. Μετά πετάγεται ένας άλλος που ήταν οπαδός και μας λέει 'έχω δυο εισιτήρια'. Μας τα έδωσε και βρεθήκαμε πίσω από την εστία. Είδαν τη λαχτάρα μας, πόσα χιλιόμετρα κάναμε για τον ΠΑΟΚ και γι΄ αυτό θεωρώ ότι μας έδωσαν τα εισιτήρια για να μπούμε στο γήπεδο» ανέφερε η Μάρθα Πατλάκουτζα.

Συνέχισε ο Νικήτας, που είναι και μέλος των Northeners (Βορείων), που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο οδικώς με τον ΠΑΟΚ:

«Έχω πάει σε πολλά γήπεδα. Είμαι στους Βόρειους. Μόνο οδικώς πηγαίνω για να δω τον ΠΑΟΚ. Μακάρι να φύγει ο κορωνοϊός για να μπορούμε πάλι να ταξιδεύουμε οδικώς. Δεν είχα έρθει ποτέ στην Ιρλανδία. Όπου έχω πάει ήταν με βαν, πρώτη φορά πήγα με αεροπλάνο. Δεν περίμενα να είναι τόσο καλοί άνθρωποι οι Ιρλανδοί. Αγαπούν τους Έλληνες. Μάλλον έχουν το επαναστατικό μέσα τους γι΄ αυτό ταιριάζουμε ως λαοί. Υπήρξε πυρήνας οπαδών του ΠΑΟΚ πίσω από τον πάγκο της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός όμως ελπίζουμε την Πέμπτη να πάρουμε την πρόκριση», είπε

Όσο για το ταξίδι που θα το μείνει αξέχαστο με τον ΠΑΟΚ:

«Όλα τα ταξίδια είναι ωραία που έχω κάνει. Το πιο μακρινό που έχω κάνει είναι οδικώς στο Λονδίνο με την Τσέλσι που συνδυάστηκε με βαριά ήττα. Ανατολικό μπλοκ δεν έχω πάει, αλλά θα ήθελα πολύ. Μακάρι ο Θεός να μας δίνει υγεία για να ταξιδεύουμε για τον ΠΑΟΚ».

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσία τους στο Aviva Stadium





Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.