Το ύστατο συγκινητικό αντίο στον Χρήστο Παυλίδη

Χάρης Δημαράς07 Ιουλίου 2021

Φίλοι, συνάδελφοι και συγγενείς αποχαιρέτησαν σήμερα το πρωί σε κλίμα οδύνης τον αγαπημένο δημοσιογράφο Χρήστο Παυλίδη, που μόλις στα 43 του έχασε τη μάχη με την επάρατο νόσο. 

Ο Χρήστος υπήρξε επί σειρά ετών ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, εργάστηκε στο Metropolis 95,5, τις εφημερίδες Metrosport, Σπορ του Βορρά και Αγγελιοφόρος, αλλά και σε αρκετές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες. 

Η κηδεία τελέστηκε στον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Ωραιόκαστρο και ο Χρήστος, στο ύστατο χαίρε, φορούσε την αγαπημένη του ασπρόμαυρη φανέλα... Παρέστησαν πολλά μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ, μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος, Κυριάκος Κυριάκος, ο υπεύθυνος επικοινωνίας Παναγιώτης Αρωνιάδης, αλλά και η Βάσω Βεργίδου Βιεϊρίνια, σύζυγος του αρχηγού των ασπρόμαυρων. 

Το παρών έδωσε ο Παύλος Ανδρώνης, πρόεδρος του ομίλου Metromedia και ιδιοκτήτης του Metropolis 95,5, πολλοί συνάδελφοί του από τους εργασιακούς του χώρους και εκπρόσωποι της ΕΣΗΕΜΘ. 

Η ταφή έγινε στα Κοιμητήρια του Ωραιοκάστρου, ενώ στεφάνια κατέθεσαν η οικογένεια Σαββίδη, ΠΑΕ και ΚΑΕ ΠΑΟΚ, η οικογένεια Βιεϊρίνια και ο όμιλος Metromedia. 

Χρήστο, δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Το χαμόγελό σου, την αγνή σου ψυχή, την ζεστή του καρδιά, θα ζουν για πάντα μέσα μας… Καλό ταξίδι.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.