Το ύστατο «χαίρε» στον Σαράντη Πανταζή

Χρήστος Νάσκας06 Δεκεμβρίου 2023

Ένα...μάγκωμα στο στήθος και θύμησες, πολλές. Στο «ύστατο χαίρε» στον Σαράντη Πανταζή σήμερα (6/12) στα κοιμητήρια Θέρμης από συγγενείς, φίλους και πρώην συναδέλφους του.

Τραγικές φιγούρες η σύζυγός του Αίγλη και τα παιδιά του Πάρης και Ελεάνα και ο αδελφός του Σπύρος.

Ύστατο «χαίρε» στον σύζυγο, στον πατέρα, στον άνθρωπο, τον δημοσιογράφο, τον εκδότη, τον διευθυντή, τον συνάδελφο, τον φίλο.

Πλήθος κόσμου από τον χώρο των ΜΜΕ, του αθλητισμού και της τοπικής αυτοδιοίκησης ήταν εκεί.

Άνθρωποι που μεγάλωσαν δημοσιογραφικά μαζί με τον Σαράντη Πανταζή και συνεργάστηκαν μαζί του στα «Σπορ του Βορρά», στην «Αυριανή Μακεδονίας-Θράκης», στην «Αθλητική Μακεδονίας-Θράκης» και αλλού, ήταν χθες στα κοιμητήρια Θέρμης για να αποτίσουν φόρο τιμής στον εκλιπόντα.

«Έφυγε, πάει και ο Σαράντης, αραιώσαμε, λιγοστέψαμε» μου είπε ένα συνάδελφος πριν μπούμε στην εκκλησία για να πούμε το τελευταίο αντίο στον Σαράντη.

Πόση αλήθεια σε αυτές τις λέξεις. Ναι, λες και κλείνει ένα κεφάλαιο για τη δημοσιογραφία της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο αφού ο Σαράντης έγραψε τη δική του ιστορία στον Τύπο με τη μαχητικότητά του, τη διαφορετική προσέγγιση των ειδήσεων και των καταστάσεων, τη στήριξη σε αθλήματα που δεν είχαν την προβολή που τους άρμοζε.

Αφήνει παρακαταθήκη, πολύτιμη για τη δημοσιογραφία. Ώρες ολόκληρες μπορεί να μιλάει κάποιος για τα όσα έζησε με τον Σαράντη σε ωραίες εποχές για τη δημοσιογραφία της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας. Άλλωστε δεν γίνονται όλοι σημείο αναφοράς για τους υπόλοιπους.

Και ο Σαράντης ήταν.

Μια φορά στη ζωή σου συναντάς τέτοιους ανθρώπους.

Καλό παράδεισο Σαράντη Πανταζή…

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.