Το...«υπερόπλο» που οδηγεί ο Μανωλάς και «έσκασε μύτη» στη Νάξο!

Metrosport Team01 Ιουνίου 2021

Έχουν ξεκινήσει οι καλοκαιρινές διακοπές και δεν είναι λίγοι αυτοί οι οποίοι έχουν επιλέξει τα νησιά για να ξεκουραστούν και να περάσουν τις διακοπές τους. Ένας απ’ αυτούς είναι και ο Κώστας Μανωλάς.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής απολαμβάνει τις διακοπές του στη Νάξο με τη Ferrari του να τραβάει όλα τα βλέμματα. Ο Έλληνας αμυντικός ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τη Νάπολι και βρέθηκε στο νησί των Κυκλάδων απο το οποίο κατάγεται για τις διακοπές του, με το πολυτελές αυτοκίνητο.


Η απόλυτη Ferrari

Ο Κώστας Μανωλάς, βρίσκεται στη Νάξο και περνάει στιγμές χαλάρωσης, στην παραλία ”Άγιος Προκόπιος” όμως σε κάθε του ευκαιρία αποδεικνύει ότι είναι λάτρης της ταχύτητας. O άσος της Νάπολι αλλά και της Εθνικής ομάδας έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει το κυκλαδίτικο νησί, καθώς κυκλοφορεί σε αυτό με μια πολυτελέστατη Ferrari SF90 Stradale.

Ο ίδιος μάλιστα επιβεβαιώνει τις πληροφορίες του Cyclades24.gr, καθώς ανέβασε βίντεο και στα κοινωνικά δίκτυα δείχνοντας τις στιγμές χαλάρωσης αλλά και τις πολυτέλειες του ξενοδοχείου του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.