Το ξέσπασμα του Μέσι μετά την κατάκτηση του τίτλου από τη Ρεάλ

Metrosport Team17 Ιουλίου 2020

Με σκληρό τρόπο μίλησε για την ομάδα και τους συμπαίκτες του ο Λιονέλ Μέσι. Μετά την ήττα της Μπαρτσελόνα από την Οσασούνα και την κατάκτηση του τίτλου από τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Αργεντινός πήρε το λόγο και δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του. 

Έκανε μια σκληρή αυτοκριτική, μίλησε για αλλαγές που χρειάζονται, παραδέχθηκε ότι έγιναν πολλά λάθη ενώ ξεκαθάρισε ότι η Βασίλισσα πήρε πρωτάθλημα εκμεταλλευόμενη τα στραβοπατήματα τους και όχι επειδή ήταν καλύτερη. 

Χαρακτηριστικά σημείωσε: «Σας είχα ξαναπεί ότι αν συνεχίζαμε δεν θα μπορούσαμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Πρέπει να αλλάξουν πολλά αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι. 

Πρέπει να κάνουμε αυτοκριτική, να ξεκινήσει ο καθένας από τον εαυτό του. Χάσαμε εξαιτίας των δικών μας λαθών και όχι για τις νίκες της Ρεάλ.  

Δεν χάσαμε επειδή ο αντίπαλος ήταν καλύτερος. Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλαμε να τελειώσουμε έτσι, αλλά δείχνει πώς ήμασταν όλη τη χρονιά. Χάσαμε βαθμούς σε αγώνες που δεν έπρεπε να χάσουμε. 

"Η Ρεάλ έκανε αυτό που έπρεπε μετά τη διακοπή και δεν έχασε αγώνες. Εμείς τη βοηθήσαμε να το πάρει. Είμαστε η Μπαρτσελόνα και πρέπει να νικάμε παντού».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.