Το...ξέσπασμα της Ελίνας Τζένγκο για τις συνθήκες που αθλείται

Metrosport Team18 Αυγούστου 2020

Στην ακύρωση του παγκόσμιου ρεκόρ στον ακοντισμό που πέτυχε η Ελληνίδα αθλήτρια Ελίνα Τζένγκο προχώρησε η Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Η επίδοση της 18χρονης ακυρώθηκε, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ δεν μπορούσε να βρει εξουσιοδοτημένη δειγματολήπτρια, προκειμένου να υποβληθεί στον έλεγχο ντόπινγκ που απαιτείται.

Με αφορμή αυτό, η Ελίνα Τζένγκο φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και περιέγραψε τα συναισθήματά της μετά την ακύρωση του παγκόσμιου ρεκόρ, ενώ έκανε ειδική αναφορά στις δύσκολες συνθήκες που προπονείται.

«Σίγουρα το φταίξιμο δεν το είχα εγώ. Ήμουν πρόθυμη από την πρώτη στιγμή να μου κάνουν ντόπινγκ κοντρόλ. Δυστυχώς μετά από κακή συνεννόηση έχασα το Παγκόσμιο ρεκόρ. 

Η Ομοσπονδία δεν το αφήνει έτσι και έστειλε επιστολές για να ανατραπεί αυτή η απόφαση. Στην Πάτρα έδειξα δείγμα και περιμένω να δω αν θα το δεχτεί η Παγκόσμια Ομοσπονδία. 

Εγώ συνεχίζω να προπονούμαι στο γήπεδο της Καλλικράτειας. Δεν το βάζουμε κάτω. Συνέβη. Ήμουν άτυχη, αλλά θα επιδιώξω να το ξανακάνω. Όλη μου τη ζωή δουλεύω για να κάνω αυτό το επίτευγμα και τώρα που το έκανα, μου το ακυρώνουν. 

Θα συνεχίσω την σκληρή δουλειά για να ξανακαταφέρω το Παγκόσμιο ρεκόρ. 

Κάτω από δύσκολες συνθήκες προπονούμαστε. Για να καταλάβετε στη μία πλευρά το ακόντιο βρίσκει σε τοίχο και από την άλλη είναι γκρεμός. Χαλάνε συνεχώς τα ακόντια και τα παπούτσια μας. 

Μόνο υποσχέσεις παίρνουμε από τον Δήμο, αλλά στην πράξη τίποτα. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, συνεχίζουμε κάτω από όλες αυτές τις συνθήκες να δουλεύουμε για να πετύχουμε αυτά που ονειρευόμαστε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.