Το ξεκαθάρισμα των λογαριασμών με Κούρτιτς-Αουγκούστο, θα ωφελήσει την... υγεία του ΠΑΟΚ

Αρις Νικολάκης25 Σεπτεμβρίου 2022

Έχουμε την απόλυτη βεβαιότητα πως οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Ως εκ τούτου έχουμε την αμυδρά (αμυδρά, έτσι;) υποψία πως το ξεκαθάρισμα λογαριασμών της ΠΑΕ με τον Γιασμίν Κούρτιτς και Ντόουγκλας Αουγκούστο θα ωφελήσει σοβαρά την υγεία του ΠΑΟΚ. Το μη ξεκαθάρισμα μέχρι τώρα έβλαπτε. Καθιστούσε και τον Σλοβένο και το Βραζιλιάνο μη «καλούς φίλους» με τον ΠΑΟΚ…

Δε λέμε – προς Θεού – πως γι’ αυτό δεν έπαιζαν καλή μπάλα. Η τουλάχιστον, την όποια καλή μπάλα μπορούν, να παίξουν. Αλίμονο. Και για να λέμε (και) των στραβών (ήτοι, αυτών των δύο το δίκιο) σε κάποιους αγώνες ξέρουμε, πως έχουν παίξει την όποια καλή μπάλα μπορούν. Στους λιγότερους από όσους μέτρησαν συμμετοχή συνολικά. Στους περισσότερους δεν έπαιξαν την όποια καλή μπάλα μπορούν.

Θυμίζουμε πάντως, πως ο Γιασμίν Κούρτιτς από την κανονική διάρκεια του περυσινού Πρωταθλήματος και μετά… Είναι κατώτερος των περιστάσεων! Τέλος πάντων…

Δε λέμε λοιπόν, πως ο Γιασμίν Κούρτιτς και ο Ντόουγκλας Αουγκούστο δεν έπαιζαν καλή μπάλα επειδή δεν ξεκαθάριζαν οι λογαριασμοί τους με την ΠΑΕ. Λέμε πως τώρα, που ξεκαθάρισαν θα παίξουν. Τούτο δε, επειδή θα έχουν το μυαλό τους στον ΠΑΟΚ. Όχι οπουδήποτε αλλού εκτός του ΠΑΟΚ!

Αυτός είναι ένας τουλάχιστον, λογικός συνειρμός…

Με τις ευθύνες για το θέμα αυτό, το μη ξεκαθάρισμα, να βαραίνουν διοικητική (καλώς δεν… υπέκυψε στις πιέσεις του Κροάτη) τεχνική ηγεσία της ΠΑΕ. Άφησαν, να σέρνεται κάπου τρεις μήνες το θέμα αυτό. Κακώς. Τώρα πλέον, οι ευθύνες διαχείρισης των δυο παικτών βαραίνουν αποκλειστικά και μόνον την τεχνική ηγεσία της ΠΑΕ.

Εξάλλου αυτή, η τεχνική ηγεσία της ΠΑΕ, βλέπει σε αμφότερους πολλά τα οποία είτε δε φαίνονται, είτε δεν τα βλέπει ο κόσμος. Δίχως να έχει εναλλακτικές. Έτσι; Με δικές της ευθύνες όμως, κι η έλλειψη εναλλακτικών η καλύτερων επιλογών. Για να τα λέμε τα πάντα, όλα!

Για να δούμε τελικά, τι θα δούμε…

Θεωρώντας βέβαια, πως η τεχνική ηγεσία της ΠΑΕ έχει το χάρισμα (περί τέτοιου πρόκειται), να παίρνει – κατά κανόνα – αυτό το οποίο θέλει από τους παίκτες της.

Φτάνει αυτό στον ΠΑΟΚ; Όχι και πάλι, όχι. Ούτε καν τον πλησιάζει! Αλλά… Επί του παρόντος δε γίνεται κι αλλιώς. Το «άλφα» ρόστερ είχε πέρυσι ο ΠΑΟΚ. Αν κι ήθελε το «άλφα»+++ Με εκείνο πορεύθηκε. Είδαμε τα αποτελέσματα του. Το «βήτα» ρόστερ έχει εφέτος. Αν και θέλει το «βήτα»+++. Με αυτό θα πορευθεί μέχρι τουλάχιστον, τον Ιανουάριο. Και θα δούμε τα αποτελέσματα του.

Μέχρι τότε; Για να δούμε, τι θα δούμε τώρα, με Γιασμίν Κούρτιτς και Ντόουγκλας Αουγκούστο…

ΥΓ 1: Συγχαρητήρια στον Δήμο Βόλβης για την απόδοση τιμής στον ήρωα καταδρομέα της Α’ Μοίρας Καταδρομών, Αθανάσιο Ζαφειρίου. Μοναδικού επιζώντα του αεροσκάφους «Νοράτλας» που κατέπεσε (τέσσερεις αεροπόροι και τριάντα συμπολεμιστές του σκοτώθηκαν) κατά τη διάρκεια της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο το 1974.

ΥΓ 2 : Μην αναρωτηθείτε: Τι έκανε η Πολιτεία γι’ αυτόν τον ήρωα; Αυτό το οποίο κάνει συνήθως…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.