Κουλιανός: Το βάρος στην Ευρώπη…

Νίκος Κουλιανός09 Μαρτίου 2023

Άρχισαν τα …ζόρικα ματς και στους θεσμούς του Europa και Conference League, όπου τα λάθη πλέον δεν συγχωρούνται… Βρισκόμαστε στα πρώτα ματς της φάση των νοκ άουτ και θυμίζουμε ότι δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ! Πάμε να δούμε αναλυτικά τα σημεία που ξεχωρίσαμε…

- ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. ΑΡΣΕΝΑΛ: Δυνατό και συνάμα εμπορικό ζευγάρι που έχει άρωμα από Τσου Λου. Η Σπόρτινγκ έχει την δύναμη της έδρας, την εμπειρία αλλά και την συνολική δυναμική ως ομάδα, όμως πέφτει πάνω σ ένα εκ των φαβορί της διοργάνωσης. Η Άρσεναλ ηγείται της Πρέμιερ Λιγκ και είναι το μεγάλο φαβορί και του Europa League. Περιμένουμε καλό ματς, ανάμεσα σε δύο φύσει επιθετικές ομάδες και χωρίς ν ασχοληθούμε με σημείο θα κρατήσουμε το καλοπληρωμένο g/g+over στο αξιόλογο 2.30!

- ΣΕΒΙΛΛΗ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: Η Σεβίλλη παίζει όλη της την χρονιά σ αυτά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Μιλάμε άλλωστε για την πολυνίκη του θεσμού και θα ψάξει την διάκριση μέσω ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου, καθώς εντός συνόρων εύκολα ή δύσκολα δείχνει ότι βρήκε τον τρόπο να σωθεί. Μέσα στην έδρα της βγάζει τρομερή δυναμική και το έδειξε στα ματς με την Αιντχόφεν. Η Φενέρ μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι καθώς οι Τούρκοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και με οδηγό τον Έντερ Βαλέντσια σκοράρουν κατά ριπάς. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά γέρνουμε προς την έδρα. Ο άσος συνδυαστικά με το over 1.5,φτάνει στο αξιόλογο 2.20!

- ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ: Παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ είναι αυτό, καθώς η Λεβερκούζεν μετά την τεράστια πρόκριση επί της Μονακό έχει ρίξει το βάρος της φετινής χρονιάς για διάκριση στην Ευρώπη. Απέναντι στην Φερεντσβάρος το έργο της δεν θα είναι εύκολο, ωστόσο είναι το ακλόνητο φαβορί της σειράς. Στοιχηματικά ο άσος πληρώνει ψίχουλα, συνεπώς θα ψαχτούμε σε σκόρερ. Για μια ακόμα φορά στηρίξουμε τον σεληνιασμένο Ντιαμπί στο anytime scorer και το αξιόλογο 2.70!

- ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Η Άντερλεχτ είναι μια ομάδα , με μεγάλες ευρωπαϊκές παραστάσεις , ωστόσο η φετινή χρονιά της είναι τουλάχιστον κακή. Παλεύει εντός συνόρων να μπει στα πλέι οφ και συνεχίζει να παρουσιάζει μια κακή πορεία, με μέτρια αμυντική γραμμή, ενώ τελευταία ζορίζεται και στο γκολ. Στον αντίποδα η Βιγιαρεάλ είναι από τις ομάδες που θέλουν την διάκριση στον θεσμό και δίκαια είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση της κούπας. Θεωρώ ότι με σοβαρή εμφάνιση θα βρει τον τρόπο να φύγει με το διπλό (2.05) από τις Βρυξέλλες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.