Το τρίτο σερί νταμπλ θα είναι η καλύτερη απάντηση του ΠΑΟΚ

Στέλιος Γρηγοριάδης15 Φεβρουαρίου 2020

Αγαπητή Metrosport,

Η νίκη του ΠΑΟΚ στη δικαστική μάχη θεωρείται δεδομένη. Τα επιχειρήματα που θα καταρρίψουν τη σκευωρία είναι άπειρα. Απειρες είναι και οι τρύπες της εισήγησης της Ε.Ε.Α, της ποιότητας σύνθεσής της και του τρόπου με τον οποίο κατέληξε στην εισήγηση – έκτρωμα. Για να χάσει ο ΠΑΟΚ την υπόθεση της δήθεν πολυιδιοκτησίας και να υποστεί αφαίρεση έστω και ενός βαθμού, θα πρέπει να βάλουν πολλά αυτογκόλ οι νομικοί του.

Ωστόσο, το τρίτο νταμπλ στη σειρά δεν θα του το δώσουν οι νομικοί. Θα το κατακτήσουν και φέτος οι παίκτες του με τον προπονητή τους. Οι δύο τίτλοι θα είναι η καλύτερη απάντηση στους σκευωρούς και τους λασπολόγους και η πιο δίκαιη ανταμοιβή για την προσπάθεια της ομάδας μέσα στο αρρωστημένο περιβάλλον που δημιούργησαν από την αρχή κιόλας της αγωνιστικής περιόδου οι Μαρινάκηδες, οι Καραπαπάδες, οι Θεοδωρίδηδες και οι Τσουκαλάδες, με την ελεεινή σύμπραξη των Αυγενάκηδων και των Αρκούδων.

Ούτε η αδυναμία του ΠΑΟΚ να κερδίσει σε ντέρμπι, ούτε το 4-2 στο Χαριλάου είχαν ξυπνήσει τον Φερέιρα και τους παίκτες. Η αφύπνιση φαίνεται ότι ήρθε για όλους με την ήττα 2-0 από τον Παναθηναϊκό, αλλά και την αφόρητη πίεση που υπέστησαν μετά από εκείνο το ματς ενόψει των δύο αγώνων Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Οταν βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο, απέναντι στις τεράστιες ευθύνες τους συνήλθαν και αντέδρασαν με τον καλύτερο τρόπο. Ο προπονητής με τις επιλογές του και οι παίκτες με την απόδοσή τους. Ιδιαίτερα οι παίκτες, με τις δύο νίκες και την πρόκριση δείχνουν όχι μόνο ότι ξαναθυμήθηκαν τον τρόπο για να παίρνουν τα αποτελέσματα αλλά και ότι συνειδητοποίησαν ότι η ανωτερότητά τους αποδεικνύεται στην πράξη μόνο όταν καταθέτουν στο χόρτο ψυχή. Οτι η αναμφισβήτητη ποιότητά τους δεν αρκεί, αν δεν συνοδεύεται, σε κάθε παιχνίδι χωρίς καμία εξαίρεση, από ενέργεια, ένταση, δύναμη, πάθος.

Η κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου θα γίνει την Πέμπτη που μας έρχεται. Είμαι σίγουρος ότι θα βγάλει ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και Ολυμπιακός-Αρης. Είναι τα δύο πιο ανώδυνα ζευγάρια για όλους. Είναι τα ζευγάρια με τα οποία θα κοιμούνται ήσυχοι η Κυβέρνηση, η Αστυνομία, οι πάντες. Με ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός φοβούνται δύο χαμούς. Με ΠΑΟΚ-Αρης και Ολυμπιακός-ΑΕΚ φοβούνται τέσσερις χαμούς σε δύο πόλεις. Με ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και Ολυμπιακός-Αρης όλα θα είναι πολύ πιο εύκολα…

ΥΓ. Τι είπατε; Η κλήρωση είναι τυφλή; Θα δούμε...

Στέλιος Γρηγοριάδης

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.