Το τρίτο και... φαρμακερό χαμένο πέναλτι του Βιεϊρίνια μέσα στο 2021

Metrosport Team18 Οκτωβρίου 2021

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια κλήθηκε να «σφραγίσει» τη νίκη για τον ΠΑΟΚ επί του Βόλου στην χθεσινή (17/10) αναμέτρηση, καθώς ανέλαβε την εκτέλεση πέναλτι στο 80΄λεπτό με το σκορ στο 4-3. Όμως βρήκε τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων σε ετοιμότητα, με αποτέλεσμα ο αρχηγός του ΠΑΟΚ να χάσει το τρίτο του πέναλτι μέσα στο 2021.

Το πρώτο χαμένο πέναλτι με εκτελεστή τον Πορτογάλο αμυντικό, ήταν στις 15 Φεβρουαρίου στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του περσινού Πρωταθλήματος. Εκείνη την φόρα ο «Αντρέ» δεν στάθηκε μοιραίος, αφού ο Στέφαν Σβάμπ από τα 11 βήματα και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς με σουτ χάρισαν την νίκη στους «ασπρόμαυρους.»

Το δεύτερο χαμένο πέναλτι του Βιεϊρίνια το 2021, τρόμαξε τον ΠΑΟΚ, αφού είχε την ευκαιρία να κάνει το 2-0 στον ημιτελικό του Κυπέλλου επί της ΑΕΚ στην Τούμπα και να πάρει πιο εύκολα την πρόκριση, που τελικά δεν χάθηκε, καθώς με γκολ του Κρμέντσικ και Ζίβκοβιτς διαμορφώθηκε το τελικό 3-1, χαρίζοντας το εισιτήριο της πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το τρίτο χαμένο πέναλτι του 34χρόνο αρχηγού του Δικεφάλου ήταν και φαρμακερό, καθώς αν ο Βιειρϊνια είχε «γράψει» το 5-3 στην χθεσινή αναμέτρηση επί του Βόλου, δύσκολα οι φιλοξενούμενοι θα είχαν προλάβει να φέρουν στα ίσα το παιχνίδι.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Αντρέ έχει ευστοχήσει σε 14 εκτελέσεις πέναλτι και έχει χάσει μόλις πέντε, ενώ είναι όλα με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.