Το «τρένο» του Ρεμπρόφ

Θανάσης Κυλώνης23 Σεπτεμβρίου 2020

Χθες βράδυ ο ΠΑΟΚ έδωσε την πρώτη μάχη του στη Ρωσία κόντρα στην Κρασνοντάρ, τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίζονται σήμερα με άλλα τρία παιχνίδια, όπου το ελληνικό ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο «Καραϊσκάκης» και την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Ομόνοια.
Εδώ έχουμε και το πιο καυτό φαβορί της βραδιάς, με το ζόρι αγγίζει το 1.30 ο άσος των Πειραιωτών, ωστόσο τόσο χαμηλή απόδοση σε παιχνίδι επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ που έχει και ρεβάνς, πολύ απλά δεν υπάρχει. Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει σαφώς μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εμπειρία και ποιοτικότερο ρόστερ, όμως κόντρα σε κυπριακές ομάδες παραδοσιακά δυσκολεύεται. Το αφήνω στην ησυχία του και ανηφορίζω στη Νορβηγία, όπου παρουσιάζει σαφώς μεγαλύτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον το Μόλντε - Φερεντσβάρος. Και αναφέρομαι στο διπλό του 3.20+, για το οποίο θα ήμουν ακόμα πιο ζεστός αν οι Ούγγροι δεν είχαν τη ρεβάνς εντός έδρας. Φόρμα και φρεσκάδα με οδηγούν στα δεξιά, καθώς οι Νορβηγοί έρχονται από δυο σερί ήττες στο πρωτάθλημα και είναι κουρασμένοι, αφού το Σάββατο έπαιξαν ένα ολόκληρο ημίχρονο με 10 παίκτες και την περασμένη εβδομάδα παράταση με την Καραμπάγκ στο Αζερμπαϊτζάν, όπου προκρίθηκαν στα πέναλτι. Από την άλλη, η ομάδα του Σεργκέι Ρεμπρόφ βρίσκεται στην καλύτερή της φόρμα, έχοντας αποκλείσει διαδοχικά τις Γιουργκόρντεν, Σέλτικ (μέσα στη Γλασκώβη) και Ντιναμό Ζάγκρεμπ!

Στο Γάνδη - Ντιναμό Κιέβου, η δύναμη των αφυπνισμένων μετά την αποχώρηση Μπόλονι Βέλγων στο γήπεδό τους αντισταθμίζεται από την εμπειρία της ομάδας του Μιρτσέα Λουτσέσκου και το Χ είναι το πιθανότερο σημείο. Ματς που έχει πολύ 1-1, στο 1.85 το G/G για όποιον δεν θέλει να ρισκάρει με την ισοπαλία.

Αύριο στο Γιουρόπα Λιγκ, το πρόγραμμα είναι και πάλι γεμάτο με καυτά φαβορί απέναντι σε άσημες ομάδες, όπου μόνο ποντάροντας σε combo bets μπορείς να πάρει απόδοση της προκοπής. Όλα να περάσουν δεν πρόκειται βέβαια, άρα πάμε σε… λοταρία. Ένα φαβορί που βάσει ρεπορτάζ αξίζει η κόντρα του είναι η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, όπου διαγνώσθηκαν πολλά κρούσματα Covid-19 σε παίκτες της και είναι μεγάλο ερώτημα τί σόι 11άδα θα κατεβάσει κόντρα στην Αμπερντίν. Οι Πορτογάλοι ακόμα δεν έχουν παίξει επίσημο ματς λόγω κορονοϊού, οι Σκωτσέζοι έχουν δώσει ήδη 8 επίσημα παιχνίδια εντός και εκτός συνόρων, μετρώντας 6 νίκες. Μ’ αυτά τα δεδομένα, δεν είναι αουτσάιντερ του 7.00+.

Και κλείνω με το Σούπερ Καπ που θα γίνει αύριο βράδυ στη Βουδαπέστη, Μπάγερν – Σεβίλλη. Καυτό φαβορί οι πρωταθλητές Ευρώπης Βαυαροί, που διεύρυναν το ασύλληπτο νικηφόρο σερί τους με το 8-0 επί της Σάλκε στην πρεμιέρα της Μπουντεσλίγκα. Παραδοσιακά οι τελικοί του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ έχουν πολύ μεγάλα σκορ και το συγκεκριμένο ζευγάρι «κουμπώνει» απόλυτα για κάτι ανάλογο. Κρατάω το 1 & Over 3,5 στο 2.25.

ΤΕΤΑΡΤΗ

22.00 ΜΟΛΝΤΕ – ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ 2

22.00 ΓΑΝΔΗ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ Χ

ΠΕΜΠΤΗ

22.00 ΜΠΑΓΕΡΝ – ΣΕΒΙΛΛΗ 1 & Over 3,5

22.00 ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ – ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ Χ2

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.