Το «θηρίο» του Άρη είναι... έτοιμο

Μάνος Χατζάκης28 Οκτωβρίου 2020

Μετά από τρεις εβδομάδες σε φουλ ρυθμό προπονήσεων, ο Γιόχαν Μπεναλουάν μοιάζει έτοιμος να αγωνιστεί, εφόσον η τεχνική ηγεσία το κρίνει σκόπιμο. Ο γαλλοτυνήσιος στόπερ, πάντως, θεωρείται αξιόμαχος και θέτει υποψηφιότητα να πάρει χρόνο συμμετοχής, εφόσον πραγματοποιηθεί την Κυριακή, ο αγώνας με τον Αστέρα Τρίπολης.  

Ο Μπεναλουάν δεν είναι τυχαίος ποδοσφαιριστής. Εχοντας πολλές σεζόν σε υψηλό επίπεδο, λειτούργησε ως επαγγελματίας και, στο διάστημα που πέρασε, φρόντισε να αυξήσει τον βαθμό ετοιμότητάς του. Πλέον, το νέο απόκτημα των «κιτρινόμαυρων» είναι σε θέση να διεκδικήσει χρόνο συμμετοχής και να ξεκινήσει η προσπάθεια αξιοποίησής του από τον Ακη Μάντζιο, ο οποίος θέλει να τον δει -άμεσα- αγωνιζόμενο.  

Ετσι, εφόσον διεξαχθεί κανονικά η αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, δεν αποκλείεται να βρεθεί ακόμη και στο αρχικό σχήμα, αν και κάτι τέτοιο δεν έχει αποφασιστεί ακόμη. Πάντως, ο Μπεναλουάν διεκδικεί θέση ενδεκαδάτου, δίνοντας έξτρα επιλογή στην τεχνική ηγεσία.  

Υπενθυμίζεται πως, η πρώτη προπόνηση του υψηλόσωμου κεντρικού αμυντικού με τα «κιτρινόμαυρα», έγινε στις 9 Οκτωβρίου και εκ τότε έριξε κιλά... ιδρώτα στο Δασυγένειο, προκειμένου να θέσει εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του. Ο ίδιος κέρδισε περισσότερο χρόνο, καθώς αναβλήθηκε το ματς με την ΑΕΛ, όμως, τώρα, φαίνεται πως έφτασε η ώρα του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.