Το θέμα δεν είναι η πώληση του Γιαννούλη, αλλά η επένδυση των χρημάτων

Κώστας Πετρωτός16 Ιανουαρίου 2021

Δεν είναι κακό να πουλάει μία ομάδα. Αυτή είναι η φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων στο ποδόσφαιρο. Στην περίπτωση του Γιαννούλη, ο ΠΑΟΚ είχε δώσει πριν επτά χρόνια 20.000 ευρώ στον Βατανιακό και μπορεί να εισπράξει μέχρι και 8,5 εκατ. ευρώ, ενώ έχει εισπράξει και αγωνιστική προσφορά από τον παίκτη. 

Το ζητούμενο δεν είναι αυτός που φεύγει, όσο το πόσο έτοιμη είναι η ομάδα την ώρα που αυτό συμβαίνει και πόσο σωστά επενδύει τα χρήματα που έχει λάβει. Ο ΠΑΟΚ δείχνει να κάνει μία τίμια επιλογή με τον Φεράρι για να καλύψει το κενό στα αριστερά, έχοντας και τον νεαρό Περέιρα που θα έχει την ευκαιρία να δείξει αν σωστά επένδυσε ο Δικέφαλος πάνω του. Όμως, η ομάδα χρειάζεται και μεταγραφή ποιοτικού μέσου. Και γενικώς, ποιοτικές επενδύσεις σε παίκτες. 

Το μεγάλο στοίχημα από εδώ και στο εξής είναι αυτό. Αν οι παίκτες που έρχονται έχουν καλύτερες προοπτικές εξέλιξης από εκείνους που έφυγαν. Κάποτε ο ΠΑΟΚ πούλησε τον Γκάρι Ροντρίγκες 3,5 εκατ. ευρώ στην Γαλατασαράι και με τα χρήματα εκείνα έφερε Πρίγιοβιτς και Ενρίκε. Ο μπούσουλας πρέπει να είναι αυτός…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.