«Το τεράστιο πέος μου»: Νέο ντοκιμαντέρ δείχνει τα προβλήματα των ανδρών με μεγάλο πέος

Metrosport Team26 Οκτωβρίου 2022

Η παραγωγή με όνομα «My Massive Cock» δηλαδή, το «Το τεράστιο πέος μου», κάνει focus σε άνδρες που διαθέτουν πέος άνω των 20 εκατοστών.

To ντοκιμαντέρ θέλει να αναδείξει τόσο τις δυσκολίες όσο και τις ευκολίες που έχουν οι συγκεκριμένοι άντρες σε όλους τους τομείς της ζωής τους. Από τα παντελόνια που επιλέγουν μέχρι τις πιο προσωπικές τους σχέσεις με το άλλο φύλο. Το επεισόδιο της σειράς Truth and Dare του Channel 4 θέλει να παρουσιάσει το πως διαχειρίζονται, αυτό το όχι και τόσο συχνό φαινόμενο.

Ένας από τους καλεσμένους, ο Cam αποκάλυψε ότι εξαιτίας του μεγάλου του πέους αισθανόταν σαν «φετιχιστικό αντικείμενο» από τις γυναίκες και αυτό πάντα του δημιουργούσε κόμπλεξ.

Ακόμη ένας άλλος φιλοξενούμενος του ντοκιμαντέρ, ο Scott αναφέρει ότι οι φίλοι του δεν σταματούν να τον τραβούν video και φωτογραφίες όσο μάλιστα κάνει ντους μετά το ποδόσφαιρο και μάλιστα στέλνουν το φωτογραφικό υλικό σε τρίτους, χωρίς την άδειά του. Όπως δηλώνει δεν του αρέσει καθόλου αυτό που κάνουν οι φίλοι του και νιώθει τρομερά άβολα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.