Το τελευταίο βήμα στην σχέση του Πρίγιοβιτς με την Αλ Ιτιχάντ

Κώστας Πετρωτός31 Ιουλίου 2021

Εκτός επικαιρότητας ήταν τις τελευταίες μέρες ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Η μη συμμετοχή του στις προπονήσεις της Αλ Ιτιχάντ, σε συνδυασμό με το «κλείσιμο» της υπόθεσης Ερυθρός Αστέρας, ελαχιστοποίησαν τα δημοσιεύματα για τον πρώην φορ του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, υπάρχουν ζυμώσεις μεταξύ του 31χρονου φορ και της σαουδαραβικής ομάδας προκειμένου να καταλήξουν σε συμφωνία για την λύση της συνεργασίας. Οι Αραβες έκαναν συγκεκριμένη πρόταση που αρνήθηκε ο Πρίγιοβιτς και αυτές τις μέρες διευθετείται (ίσως και να έγινε τις τελευταίες ώρες) η βίζα του για να ενταχθεί και πάλι στην ομάδα και να αρχίσει προπονήσεις μέχρι να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευσή του με την διοίκηση.

Υπάρχουν ομάδες από Τουρκία, Ρωσία και Κίνα που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον «Πρίγιο»,όμως, δεν θέλει να μπει σε διαπραγμάτευση αν δεν επιτευχθεί η συμφωνία με την Αλ Ιτιχάντ προκειμένου να μείνει ελεύθερος. Οπως προκύπτει από το περιβάλλον του, αυτό πιθανότατα θα γίνει μέσα στον Αύγουστο και τότε θα τρέξει και το θέμα της συμφωνίας του με νέα ομάδα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.