Συγκλονιστικό το τελευταίο αντίο στον Σταύρο Σαράφη: «Σταύρο ζεις, για πάντα ΠΑΟΚτσής»

Χάρης Εμμανουηλίδης14 Οκτωβρίου 2022

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ αποχαιρετά αυτή την ώρα τον «Καίσαρα» Σταύρο Σαράφη. Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στις 16:00, στην εκκλησία Παναγία Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Επανομή. 

Στον περιβάλλοντα χώρο υπάρχουν στεφάνια που έχουν στείλει ο Ιβάν Σαββίδης, ο πρόεδρος του Μακεδονικού και του ομίλου Metromedia, Παύλος Ανδρώνης, ο πρώην τεχνικός και παίκτης της ομάδας, Βλάνταν Ιβιτς, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο Κυριάκος Κυριάκος, η ΠΑΕ Ηρακλής, ο Θεόδωρος Ζαγοράκης, ο Χρήστος Κελπέκης και ο Γιώργος Μπατατούδης.

Το παρών δίνουν ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Μάκης Γκαγκάτσης, ο Γιώργος Λυσσαρίδης, ο Γιώργος Κούδας, ο Γιώργος Κωστίκος, ο Κώστας Ορφανός, ο Χρήστος Τερζανίδης, ο Κώστας Ιωσηφίδης, ο Θόδωρος Ζαγοράκης, ο Πάμπλο Γκαρσία, ο Κούλης Αποστολίδης, ο Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος , ο Μλάντεν Φούρτουλα, ο Αχιλλέας Ασλανίδης, ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης, ο Στέλιος Μαλεζάς, ο Βασίλης Μήττας και ακόμη παίκτες τόσο της πρώτης (Σβέριρ Ίνγκασον, Ομάρ Ελ Καντουρί, Μάριος Τσιαούσης, Γιάννης Κωνσταντέλιας) όσο και της δεύτερης ομάδας του ΠΑΟΚ.

Παρόντες και οι αρθρογράφοι της Metroport και του metrosport.gr Δημήτρης Μπούζας και Στέλιος Γρηγοριάδης.

Την εξόδιο ακολουθία πραγματοποίησε ο γνωστός στον κόσμο του ΠΑΟΚ, Πατέρας Χρήστος που είπε: «Χαίρομαι που ήταν στον ΠΑΟΚ μας, χαίρομαι που υπήρξε! Να ακολουθήσουν τα παιδιά μας το παράδειγμα του».

* Μήνυμα για τον «Καίσαρα» έξω από τον Σύνδεσμο της Επανομής που φέρει το όνομά του

* Τσαούσης, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια


* Ο Άγγελος Αναστασιάδης

* Ο Θόδωρος Ζαγοράκης

* Ο Χάρης Παπαγεωργίου, πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης

Παρών και ο Εμπενίζερ Χάγκαν που συνεργάστηκε με τον Σταύρο Σαράφη.

Και ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γιάννης Γούμενος...
Η συγκίνηση ήταν διάχυτη σε όλους...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.