Το ταλέντο που βολιδοσκοπεί ο Ολυμπιακός

Metrosport Team25 Δεκεμβρίου 2021

Πλέον μετράμε αντίστροφα για να ανοίξει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου και οι ομάδες προετοιμάζονται για τις προσθήκες στο ρόστερ τους. 

 Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, μια από τις θέσεις που θα κοιτάξει για ενίσχυση είναι αυτή του αριστερού μπακ καθώς ο Όλεγκ Ρέμπτσιουκ δεν έχει καταφέρει να ξεκουραστεί μέχρι τώρα.

Ο Μολδαβός, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας του Μαρτίνς στις περισσότερες αναμετρήσεις, μιας και μέχρι σήμερα μετράει 27 συμμετοχές στην ενδεκάδα σε όλες τις διοργανώσεις.

Για μπακ απ του οι ερυθρόλευκοι βολιδοσκοπούν τον 19χρονο Ιρακλί Αζαρόβι που αγωνίζεται στην πρωταθλήτρια της Γεωργίας Ντιναμό Μπατούμι. Ο νεαρός αμυντικός φέτος έχει να επιδείξει 36 παρουσίες στην ενδεκάδα, με τρία γκολ και πέντε ασίστ, ενώ είναι και έξι φορές διεθνής με την εθνική της πατρίδας του. 

Μάλιστα ο 19χρονος θεωρείται από τα μεγάλα ταλέντα της χώρας, αφού είχε 14 παρουσίες στο πρωτάθλημα και με την προηγούμενη ομάδα του, την Ντιναμό Τιφλίδας, ενώ οι πρωταθλητές της χώρας τον έκαναν δικό τους τον Ιανουάριο του 2021 έναντι 12 χιλιάδων ευρώ και σήμερα η αξία του έχει εκτοξευτεί στο 1 εκατομμύριο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.