Το τάιμινγκ είναι εξαιρετικό και οι προσδοκίες χωρίς προηγούμενο στην ιστορία του Άρη

Δημήτρης Κανελλάκης18 Αυγούστου 2022

Οι προσδοκίες που έχει δημιουργήσει ο Άρης αυτό το καλοκαίρι, δεν έχουν προηγούμενο. Σίγουρα δεν υπήρξε παρόμοια κατάσταση από την στιγμή που η ομάδα ξέφυγε από τα πέτρινα χρόνια και τις ταλαιπωρίες σε Γ' και Β' Εθνική Κατηγορία, όμως, προσωπικά δεν θυμάμαι, γενικώς, τα 30 τελευταία χρόνια να είχε δημιουργηθεί τέτοια αγωνιστική (αλλά και εξωαγωνιστική) δυναμική, να υπήρχε τόσο εκτεταμένη συζήτηση -και όχι μόνο από τους φίλους του Άρη- για τις προοπτικές του.

Οι «κίτρινοι» πέτυχαν τα τελευταία χρόνια να μειώσουν σημαντικά τις διαφορές που τους χώριζαν από τις ομάδες του Big 4, τουλάχιστον στο αγωνιστικό επίπεδο. Επένδυσαν σε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, έφτιαξαν καλά -για τις οικονομικές δυνατότητές τους- ρόστερ, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, ανέβηκαν στο βαθμολογικό πίνακα, έβαλαν τις βάσεις για να φτάσουν στο σημείο που βρίσκονται σήμερα.

Παρά το γεγονός ότι η έλλειψη τίτλων είναι μια μόνιμη ανοιχτή πληγή, εν τούτοις ο Άρης οργανώνεται συνεχώς ώστε να μπορέσει να κλείσει αυτό τον τεράστιο -χρονικά- κύκλο που δεν έχει καταφέρει να βάλει ούτε ένα κύπελλο στην τροπαιοθήκη του.

Ο Άρης βρίσκεται στην παρούσα φάση απέναντι σε μια τεράστια πρόκληση. Το τάιμινγκ είναι εξαιρετικό για τους «κίτρινους». Προέρχονται από μια καταπληκτική χρονιά στο πρωτάθλημα, έχουν κάνει εντυπωσιακές μεταγραφές, παρά τον αποκλεισμό και πάλι από την Ευρώπη έχουν συσπειρώσει τον κόσμο τους σε απίστευτο βαθμό, οι ομάδες κορυφής τους υπολογίζουν όσο δεν τους υπολόγιζαν ποτέ.

Ταυτόχρονα, ο ισχυρός άνδρας του Άρη, ο Θόδωρος Καρυπίδης, αξιοποιεί κάθε δυνατότητα που του δίνει η ενίσχυση του προφίλ της ομάδας. Άνοιξε το κεφάλαιο «νέο γήπεδο» και το έτρεξε με ταχύτατους ρυθμούς, έπεισε έναν πολύ ισχυρό επιχειρηματία, όπως είναι ο Νικόλας Τριμμάτης, να μπει στην ΠΑΕ και να τον συνδράμει τόσο στο θέμα του νέου γηπέδου όσο και στην προσπάθεια για μια ακόμη πιο ισχυρή οικονομικά ΠΑΕ, έχει κοντά του πανίσχυρες προσωπικότητες, όπως είναι ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς, και ο CEO της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, αμφότεροι οπαδοί του Άρη.

Όλα τα παραπάνω συνθέτουν ένα... πακέτο που είναι μοναδικό για τον Άρη. Η ευκαιρία που έχει μπροστά του είναι... χρυσή. Πρόκειται, αναμφίβολα, για την καλύτερη, από πλευράς προϋποθέσεων που έχουν δημιουργηθεί, περίοδο της σύγχρονης ιστορίας του...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.