Το συγκινητικό «αντίο» της Χαρούλα Αλεξίου στο Maestro

Metrosport Team17 Δεκεμβρίου 2022

H σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη Maestro έριξε αυλαία για τον πρώτο κύκλο, με τη Χάρις Αλεξίου να είναι από τους χαρακτήρες που αγαπήθηκαν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό που εμφανίστηκαν μπροστά στον φακό του μεγάλου σκηνοθέτη. Για αυτό κιόλας η ίδια έσπευσε να αποχαιρετήσει την αγαπημένη της ομάδα, με μια ιδιαίτερη ανάρτηση.

Λίγες ώρες μετά το φινάλε, η δημοφιλής τραγουδίστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να ευχαριστήσει μέσα από την καρδιά της τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και όλους τους υπόλοιπους συντελεστές του σίριαλ.

«Με τον Χριστόφορο έζησα κάτι εξαιρετικά όμορφο. Συνάντησα φωτεινές ψυχές, που με γέμισαν ευτυχισμένες στιγμές. Μαρίσσα Τ, Μαρία Κ, Κλέλια Α, Γιώργο Μ, Φάνη Μ, Ορέστη Χ, Γιάννη Τ, Γιώργο Μ, Αντίνοε Α, Στεφανία Γ. Είμαστε τυχεροί που μας ένωσε αυτό το υπέροχο πλάσμα που όλοι αγαπήσαμε και μας έκανε να αγαπηθούμε και μεταξύ μας. Σκέφτομαι με αγάπη όλες και όλους τους φίλους της παραγωγής που ήταν επίσης εξαιρετικές – εξαιρετικοί. Σας ευχαριστώ για το Μαζί σας», έγραψε στην ανάρτησή της η Χαρούλα Αλεξίου για το τηλεοπτικό της ντεμπούτο.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.