Το συγκινητικό μήνυμα του Άκπομ για τον ΠΑΟΚ, το αντίο του Γιώργου Σαββίδη

Metrosport Team19 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Τσούμπα Άκπομ είναι και με τη «βούλα» ποδοσφαιριστής της Μίντλεσμπρο, κλείνοντας το κεφάλαιο «ΠΑΟΚ».

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, ο Άγγλος επιθετικός αποχαιρέτησε την οικογένεια του Δικεφάλου με ένα συγκινητικό του μήνυμα στα social media.

«Οι τελευταίες μέρες ήταν συναισθηματικές για μένα αναπολώντας όλες τις καλές στιγμές που έχουμε μοιραστεί στην Ελλάδα. Δημιουργήσαμε ιστορία και έχτισα έναν ξεχωριστό δεσμό με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που δε θα ξεχάσω ποτέ. Ευχαριστώ όλους όσους σχετίζονται με τον ΠΑΟΚ. Αναμνήσεις που θα διαρκέσουν μια ζωή» έγραψε ο Άκπομ στο ποστ του που περιλαμβάνει το βίντεο που ετοίμασε για αυτόν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σε αυτό ο Άκπομ αναφέρει: «Ερχόμενος στη Θεσσαλονίκη δεν περίμενα ότι θα λάβω τέτοια αγάπη! Από την πρώτη στιγμή στη Θεσσαλονίκη ένιωσα σαν στο σπίτι μου. Ηταν καταπληκτικό όλο αυτό που έζησα και κατακτήσαμε το νταμπλ για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου. Ειναι τιμή μου που είμαι μέρος της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα συναισθήματα όταν πανηγύριζα με τους συμπαίκτες και τους φιλάθλους μας, τους δρόμους γεμάτους και φυσικά την τελετή στην Τούμπα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Ηταν μια τεράστια εμπειρία και έγινε ακόμη καλύτερη όταν πέτυχα το νικητήριο γκολ στον τελικό Κυπέλλου. Κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Αυτός ο σύλλογος θα είναι πάντα ένα μέρος που θα αποκαλώ σπίτι μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου, όλο το επιτελείο, όλους τους οπαδούς μας, όλους όσους με υποστήριξαν στις καλές και κακές στιγμές μου. Το εκτιμώ, ο ΠΑΟΚ θα είναι πάντα στην καρδιά μου».



Αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον Άκπομ έστειλε μέσω Instagram και ο Γιώργος Σαββίδης

«Καλή τύχη, σου εύχομαι τα καλύτερα» του έγραψε το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.