Το συγκινητικό αντίο του Μακεδονικού στον κύριο Γιώργο, τον πιο ένθερμο φίλαθλο της ομάδας

Metrosport Team03 Μαρτίου 2021

Ο πιο πιστός φίλαθλος του Μακεδονικού, ο κύριος Γιώργος, ο οποίος δεν έλειπε ούτε από τις προπονήσεις, έφυγε από την ζωή και σκόρπισε θλίψη στις τάξεις του συλλόγου και όχι μόνο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: «Είναι λίγες οι φορές που αθλητικοί σύλλογοι έχουν την τύχη να βρούν ανθρώπους που με αμέριστη αγάπη και ανιδιοτέλεια ακολουθούν τα βήματα του συλλόγου, βρίσκονται δίπλα στο ανθρώπινο δυναμικό και προσφέρουν όχι μόνο τον πανηγυρισμό αλλά την καθημερινότητα τους, το χρόνο τους, τη ζωή τους….

Ο Μακεδονικός είναι τυχερός σύλλογος, γιατί συνάντησε ανθρώπους τέτοιους, έζησε δίπλα τους και ένιωσε την αγάπη τους… Απόψε, όμως, στην οικογένεια του Μακεδονικού αισθανόμαστε άτυχοι. Μας προκάλεσε μεγάλη θλίψη η είδηση ότι ο ένας και μοναδικός, ο κύριος Γιώργος, ο πιο ένθερμος υποστηρικτής της ομάδας μας, δεν είναι πια στο πλευρό μας.

Ο κύριος Γιώργος θα λείψει από τις προπονήσεις μας, από το πέταλο (και από τα δύο, μιας και άλλαζε στο ημίχρονο με βάση την πλευρά στην οποία έκανε επίθεση η ομάδα). Θα λείψουν οι ευχές του, οι «καλησπέρες» και το «γεια σου παλικάρι» του, η ενθάρρυνση του προς όλους, το αγέρωχο βλέμμα του και η καλοσύνη του. Η αγάπη του για τον Μακεδονικό, την ομάδα που επευφημούσε στις νίκες και την οποία ποτέ δεν κακολόγησε στις πίκρες, κρύβοντας την απογοήτευση του κάτω από το μακρύ, κατάλευκο και χαρακτηριστικό μουστάκι του.

Ο θάνατος του δεν έγινε γνωστός νωρίτερα, λόγω της πανδημίας και των συνεχών lockdown και η ιδέα της απώλειας του μας προκαλεί μεγάλη θλίψη. Αυτή τη χρονιά χάσαμε πολλούς «δικούς μας»… Τα λόγια είναι πραγματικά περιττά… Η χρονιά αυτή μας πήρε πολλούς και πολλά, αλλά δίχως να το καταλάβει μας έδωσε κάτι πολύ σημαντικό: τη δυνατότητα να ξαναμετρηθούμε και να διαπιστώσουμε πως τίποτα δεν είναι δεδομένο. Μοναδική παρηγοριά ότι εκεί ψηλά οι «δικοί μας» θα κάνουν μαζί κερκιδα για εμάς…

Καλό παράδεισο, κύριε Γιώργο. Θα σας θυμόμαστε για πάντα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.