Το στολίδι της Μίκρας και η προοπτική του Καλοχωρίου

Γιάννης Τσερβίνης03 Ιανουαρίου 2021

Μεγαλύτερη αισιοδοξία για το παρόν και κυρίως για το μέλλον του Ηρακλή προκαλούν οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών. Η αρχή έγινε με την ανακαίνιση των προπονητικών εγκαταστάσεων στη Μίκρα, στο «σπίτι» των κυανόλευκων που τα τελευταία χρόνια αφέθηκε στην τύχη του ελλείψει χρημάτων και κυρίως ισχυρών και αξιόπιστων διοικούντων.

Η Μίκρα έγινε και πάλι… στολίδι, με τους ανθρώπους του Γυμναστικού Συλλόγου να προχωρούν σε ολικό λίφτινγκ, με την οικονομική βοήθεια ένθερμου Ηρακληδέα που συνδράμει συχνά πυκνά σε όλα τα τμήματα του συλλόγου. Ο χώρος των αποδυτηρίων άλλαξε προς το καλύτερο, όπως επίσης και η αίθουσα με τα όργανα γυμναστικής που χρησιμοποιούν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Καθαρισμός υπήρξε και εντός των γραφείων, ενώ αλλάχτηκε μέχρι και η σημαία στην ταράτσα του κτιρίου. 

Βελτιωτικές εργασίες πραγματοποιήθηκαν και πέριξ των εγκαταστάσεων και κυρίως στην περίφραξη. Εκεί όμως που πραγματικά συντελέστηκε… κοσμογονία είναι στα προπονητικά γήπεδα. Ο πανταχού παρών Κώστας Αδάμ ανέλαβε να «μεταμορφώσει» τα γήπεδα που θύμιζαν περισσότερο βοσκοτόπια από την εγκατάλειψη παρά ποδοσφαίρου. Τα δύο εκ των τριών βρίσκονται πλέον σε εκπληκτική κατάσταση και φυσικά είναι έτοιμα για χρησιμοποίηση.

Από την άλλη υπάρχει και η προοπτική του Καλοχωρίου και συγκεκριμένα το πρώην γήπεδο των ΗΛΤΕΞ Λύκων. Της ομάδας που υπήρξε δημιούργημα του αείμνηστου Κώστα Ηλιάδη και που για μία δεκαετία αγωνίστηκε σε Β’, Γ’ και Δ’ Εθνική. O πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλής Θόδωρος Δρακόπουλος θέλει να αγοράσει το εν λόγω γήπεδο το οποίο είναι δεσμευμένο από τράπεζα και βρίσκεται σε πλειστηριασμό με τιμή εκκίνησης τις 454.000 ευρώ.

Πρόκειται για ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο που διέθετε και προβολείς, που καλύπτει συνολικά έκταση 20,4 στρεμμάτων και βρίσκεται στην περιοχή «Σφαγεία» στη δυτική Θεσσαλονίκη. Ο ίδιος θέλει να συνεχίσει να προσφέρει και στο ποδοσφαιρικό τμήμα, με τον στόχο του να είναι διπλός. Απόκτηση ποδοσφαιρικής έδρας και παράλληλα αποκοπή με ό,τι συνδέει τον «νέο» Ηρακλή με τις παλιές και χρεωμένες ΠΑΕ. Στο προσεχές μέλλον θα φανεί αν τελικά θα ευοδωθεί το σχέδιο που έχει…

Η σημερινή Metrosport παρουσίασε φωτογραφίες από τις εγκαταστάσεις της Μίκρας μετά τις βελτιωτικές αλλαγές και από εκείνες του Καλοχωρίου στις οποίες φιλοδοξεί ο Θόδωρος Δρακόπουλος να «χτίσει» τον νέο Ηρακλή και το metrosport.gr τις αναδημοσιεύει...

Photo Credits: Intime.gr

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.