ΠΑΟΚ: Το στοίχημα του Ολιβέιρα

Metrosport Team02 Αυγούστου 2022

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΗΣ - ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ

Για δεύτερη σερί σεζόν, ο Ολιβέιρα παίρνει τον τίτλο του μεγάλου άτυχου στον ΠΑΟΚ, με τραυματισμό στην εκκίνηση της σεζόν. Φέτος, βέβαια, ο Πορτογάλος δεν έπαθε την τεράστια ζημιά που βίωσε πέρυσι με τους χιαστούς που τον κράτησαν στο μεγαλύτερο μέρος της περιόδου εκτός αγώνων (κατέληξε να έχει εννιά ματς με ένα γκολ και μία ασίστ), αλλά το σπάσιμο στα πλευρά μετά από προπόνηση, στέρησε από τον ΠΑΟΚ τον βασικό φορ του στα ματς με την Λέφσκι και έφερε ένα απίστευτο μπέρδεμα στην υπόθεση «επιθετικός» στα δύο ματς.

Η ζημιά του αποκλεισμού, πλέον, δεν αλλάζει, όμως, από χθες ο Πορτογάλος, ένα μήνα μετά τον τραυματισμό του στο Απελντοορν, ο Πορτογάλος προπονείται και πάλι μαζί με την ομάδα. Ο Λουτσέσκου ήταν χθες πολύ ικανοποιημένος και μάλιστα είδε ότι ο έμπειρος φορ είναι σε τέτοια κατάσταση που αν τελικά γίνει φιλικό παιχνίδι το Σάββατο με τον Αρη Λεμεσού (ή άλλη ομάδα) θα του δώσει χρόνο συμμετοχής.

Ουσιαστικά, το αμέσως επόμενο διάστημα θα συνιστά και το μεγάλο στοίχημα που πρέπει να κερδίσει ο Ολιβέιρα. Μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου ο ΠΑΟΚ θα δώσει τέσσερα επίσημα ματς στο Πρωτάθλημα και ο Πορτογάλος πρέπει να πείσει ότι πατά γερά στα πόδια του και δεν θα χρειαστεί ο ΠΑΟΚ να ψάξει άλλο φορ, ενδεχομένως και για βασικό. Σκέψεις μεταγραφής επιθετικού, όπως τις έχουμε καταγράψει, υπάρχουν, αλλά θα κριθούν πολλά από την παρουσία του Νέλσον. 

Κάνουν δεύτερη προετοιμασία

Από χθες οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν μπει σε φάση δεύτερης προετοιμασίας κάνοντας ένα έντονο πρόγραμμα, ενώ ο Λουτσέσκου τους έδωσε διπλό ραντεβού, πρωί-απόγευμα, για σήμερα στη Νέα Μεσημβρία. Το πρόγραμμα αφορούσε τη φυσική κατάσταση, την κυκλοφορία της μπάλας, την ανάπτυξη από τη γραμμή της άμυνας και την τακτική.

Σε ό,τι αφορά στους υπόλοιπους τραυματίες, ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε ατομικό στο γήπεδο, ενώ μόνος του προπονήθηκε κι ο Νίκολας Κουαλιάτα λόγω ίωσης. Ο Ράφα Σοάρες έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία και ο Γιάννης Μιχαηλίδης συνέχισε το δικό του πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.